Taraftarium24 | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle Taraftarium24 | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Ayhan Eroğlu kimdir? Ayhan Eroğlu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ayhan Eroğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ayhan Eroğlu kimdir? Ayhan Eroğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ayhan Eroğlu’nun biyografisini haberimizde derledik…

Ayhan Eroğlu kimdir?

64 yaşındaki Ayhan Eroğlu kayıp. Ayhan Eroğlu'nun kızı ve oğlu babalarının kaçırıldığını iddia ettiler. Babalarının 20 yıl önceki bir ev alım satım nedeniyle bazı kişilerle anlaşmazlık yaşadığını anlattılar. Bu olayı 2012'de öğrendi. 

Ayhan Bey'i kaçırdığı iddia edilen Şeyhmus Güzel yayına bağlanarak, "Biz şu an avukatımızla birlikte ifade vermeye gidiyoruz. Kamera kayıtlarına bakılabilir. Biz bir şey yapmadık. Bunlar iğrenç bir aile. İftira atıyorlar. Babası bizim aramızda mıymış? Yalan. Ben kimseyi dövmedim. Ben kimseye saldırmadım Müge Hanım. Bu iş çok ciddileşti. Biz işi gücü bıraktık. Bu işin peşine düşeceğiz. Ben karakola gidiyorum. Ben sizi rezil etmezsem adım Şeyhmus değil. Eğer senin baban bizim arabaya binmişse siz bu yalanın bedelini ağır ödeyeceksiniz. Ben herkese kefilim. Aykut'a kefilim. Biz ne Ayhan'ı görmüşüz ne Ayhan bizim arabaya binmiş. Bu nasıl bir yalandır? Bunlar nasıl Allah huzuruna çıkacak? Siz amcaoğlunuz sarhoş Murat'ı bulun. Hepsi aramalardan kamera kayıtlarından bellidir" dedi.

Editör: Deniz Dalgıç