Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile olan 9 yıllık ilişkisini sonlandırdıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

4 yıldır birlikte olan çift, aşklarını gözlerden uzak yaşamayı seçmiş olsa da magazin gündemine konu olmaya devam ediyorlar.

Daha önce ''Çok mutlu bir bir beraberliğim var. Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum'' diyen Acun Ilıcalı'nın, sevgilisine evlilik teklifi ettiği de iddia edilmişti. Çift, evlilik ile ilgili sorulara yanıt vermese de Altunkaya'nın parmağındaki yüzük dikkatlerden kaçmamıştı.

Geçtiğimiz günlerde 5 milyon TL olduğu öne sürülen tektaşı ile gündeme gelen Ayça Çağla Altunkaya, Adriana Lima'nın kızlarıyla Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülendi.

İddia: Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası için yıkım kararı İddia: Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası için yıkım kararı

Snob Magazin'in haberine göre "Acun Ilıcalı'yla evlilik ne zaman?" sorularına ise kaçamak bir cevap veren Altunkaya, ''Özel hayatımla ilgili konuşmayı pek sevmiyorum'' ifadelerini kullandı.

Ayça AcunAyça Çağla

Kaynak: Haber Merkezi