Avrupakent Gayrimenkul Yatirim Ortakligi AS (AVPGY) bugün borsada halka arz hissesi olarak işlem görmeye başladı. Bugün borsada GONG Avrupakent GYO için çaldı. Halka arz listesine düzenli giren bireysel borsa yatırımcıları Avrupakent GYO ile ilgili tavan serisinin ne kadar olacağını merak ediyor? Avrupakent GYO ne zaman tavan mı bozdu? Avrupakent GYO lot fiyatı nedir? Avrupakent GYO borsada düşüş mü yaşadı? Neden düşüyor? Avrupakent GYO borsada ilk işlem gününde neler yaşanıyor? Detaylar ve hisse yorumu haberimizde....

Avrupakent GYO tavan mı bozdu?

Avrupakent GYO, halka arz hissesinin ilk gününde tavan bozdu.  Avrupakent GYO 2010 yılında kuruldu. Avrupakent GYO, gayrimenkul, parakende, turizm ve sanayi sektörlerinde 46 yılı aşkın süredir hizmet veriyor. 

Justin TV | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Justin TV | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Avrupakent GYO, lot fiyatı 55,08 Türk lirasından talep oluşturmaya başladı. 13-14-15 Aralık tarihlerinde talep toplayan Avrupakent GYO, 21 Aralık günü BIST işlem tarihi olarak işlem görmeye başladı. Kişi başı 25-26 lot dağıttı. Toplam 3 miyon 653 bin 597 yurtiçi bireysel yatırımcı sayısı ve 78 milyon 630 bn 631 Türk lirası lot dağıtımı olarak açıklama yapıldı. Borsa yatırımcıları Avrupakent GYO ile ilgili hisse artış grafiğini yakından takip ediyor. 

Kaynak: Haber Merkezi