İzmir'de bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili 3 şüpheli tutuklandı İzmir'de bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili 3 şüpheli tutuklandı

Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan baraka ve ahırların inşası için çalışmalara başladı. Barakalarla ilgili, çok sayıda koku ve sinek şikayeti ile söz konusu yerlerde satıcı perakendecilerine yönelik bir ihbar alanı çalışması başlattı. Polis memurlarının yanı sıra yıkım ekipleri de görev yapıyor. Kanal boyu olarak bilinen alanda sabah saat 10.00'da başlayan yıkım saatleri akşam saatlerine kadar sürdü. Çalışmalarda kaçak baraka ve ahırlar iş makinalarıyla yıkıldı.

Zabıta ekipleri ve baraka sahipleri arasında gerginlik

Zabıta memurlarının duyurusuna rağmen, hayvan sahipleri hayvanlarını ihmal etmedi. Yıkım sırasında arızayla karşılaşan ekiplerle birlikte sahipleri arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Bir süre sonra dev ekrandan büyük ve küçük hayvanların yanı sıra sığır ve domuz yavruları da çıkarıldı. Bir kuzu besicilere ait koltuğa konularak yıkım alanına uzaklaştırılırken, kuluçkaya yatan kaz yumurtalarıyla başka bir yere yapıldı. Zabıta ekiplerinin kaçak baraka ve ahırlarla ilgili düzenlemelerin yapılacağı süre boyunca süreceği öğrenildi.

Kaynak: DHA