Başrollerinde İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Hande Soral ve Burak Tozkoparan'ın yer aldığı ATV ekranlarının sevilen dizisi Ateş Kuşları, son bölümüyle 8 Aralık Cuma günü ekrana geldi. Duygu yüklü ve farklı hikayesiyle dikkat çeken ve atv ekranlarından izleyiciyle buluşan Ateş Kuşları dizisi, 36. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yeni sezonunda 36. bölümünde neler oldu? Ateş Kuşları 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateş Kuşları 36. bölüm özet izle. Ateş Kuşları 37. bölüm fragman izle.

Masterchef 22. bölüm yayınlandı: Masterchef 23. bölüm fragmanı izle Masterchef 22. bölüm yayınlandı: Masterchef 23. bölüm fragmanı izle

Ateş Kuşları 36. bölümde neler oldu?

Kara, Sultan'ın sırlarını aralamaya başlayınca niye çok öfkelenecek? Ali kız kardeşi Sultan'ı korumak için neler yapacak? Peki ya Turgut, Sultan'ı ele geçirmek için Ali'nin en kıymetlisine, Gülayşe'ye musallat olursa?

Zıpkın aşık olduğu kadına yardım edebilecek mi?

Abisinden bile yakın olduğu Barbaros'un acısı, Sare'yi kahreder. Zıpkın aşık olduğu kadına yardım edebilecek mi? Mercan'ın amcası sonunda onu kütüğüne alır! Artık Mercan'ın bir soyadı var: Mercan Gökova. Ama Mercan'ın amcası Ali ile Mercan'dan en acılı zamanlarında evlenmelerini ister.

Ateş Kuşları 36. bölüm izle 

Kaynak: Haber merkezi