ATV’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları dizisinin 31. Bölümü yayınlandı. 17 Kasım Cuma günü ekranlara gelen Ateş Kuşları dizisinde neler oldu? Ateş Kuşları dizisinin 31. Bölümünü full izle. Ateş Kuşları dizisi yeni sezon 31. Bölümde neler oldu? Ateş Kuşları fragman izle, Ateş Kuşları 32. Fragman izle, Ateş Kuşları, 31. Bölüm full izle.

Ateş Kuşları 31. Bölümde ne oldu?

Barbar şimdi Ali'nin kardeşinin peşinde. Ancak adını sanını bilmedikleri bu kızı aramak samanlıkta iğne aramak gibi! Üstelik kızı peşindeki belalı tiplerden önce bulmaları gerekiyor! Ayrıca onlar bilmese de Nazmiye de kızı onlardan önce bulmaya kararlı!

Peki, Ali'nin kız kardeşi kim? O adamlar kızdan ne istiyor? Ali, kız kardeşine herkesten önce kavuşabilecek mi?

Kıvanç Tatlıtuğ, Marathi Adası'nda Kıvanç Tatlıtuğ, Marathi Adası'nda

Ali'nin kimliğine kavuşması gecikse de Ali evliliği çok ertelememeye kararlı olduğundan Kara ve Sare, Mercan'ın ailesinin peşine düşerler. Ancak Mercan'ın annesi de babası da ölüyken kimliğine nasıl ulaşacaklar?

Bu araştırma Sare'nin geçmişte derinlere gömdüğü bazı şeyleri hatırlatır. Belli ki bir şerefsiz baba da Sare'de var! Ama bu nasıl bir baba ki Mete de Sare de onu Ateş Kuşları'na anlatmamaya kararlı?

Ateş Kuşları 32. Bölüm Fragmanı izle

Ateş Kuşları hakkında

Ateş Kuşları heyecanı atv ekranında sürüyor. Bozdağ Film imzalı dizi, Türkiye'nin yakın geçmişine odaklanırken benzersiz hikayesiyle de izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatıyor. İlk sezonu ile ekrana gelen Ateş Kuşları hem ekranda hem de sosyal medyada adından sıkça söz ettiriyor.

Ateş Kuşları ne zaman? Hangi gün yayınlanıyor?

Ateş Kuşları dizisi her Cuma 20.00'de yeni bölümleri ile atv ekranına geliyor. Konusu ve duygu dolu sahneleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Ateş Kuşları, tüm bölümleri ile atv.com.tr'de. Ateş Kuşları fragmanları, özel sahneleri de atv.com.tr'de izleyenleriyle buluşuyor.

Ateş Kuşları dizisi konusu nedir?

Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun hayatına odaklanan Ateş Kuşları, göz önünde olan ama pek de bilinmeyen hayatları ekrana taşıyor.

Editör: Ateş Çatıkkaş