ATV’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları dizisinin 29. Bölümü yayınlandı. 3 Kasım Cuma günü ekranlara gelen Ateş Kuşları dizisinde neler oldu? Ateş Kuşları dizisinin 29. Bölümünü full izle. Ateş Kuşları dizisi yeni sezon 29. Bölümde neler oldu? Ateş Kuşları fragman izle, Ateş Kuşları 30. Fragman izle, Ateş Kuşları, 29. Bölüm full izle.

Ateş Kuşları 29. Bölümde ne oldu?

Ali, babası ve geçmişiyle yüzleşiyor!

Köksüzler ve Gülayşe, Barbaros'a destek oluyor!

Çatal tam da suçlarının bedelini ödemek üzere hapishaneye düşmüşken beyninde bir pıhtı atması sonucunda demans olur ve evde bakıma muhtaç bir hastaya dönüşür. Çatal'ın hiçbir bedel ödemeden her şeyin unutmuş olması Barbar'ın dünyasını karartır. Bu karanlık günlerde Köksüzler ve Gülayşe onu bir an olsun yalnız bırakmazlar ve yoluna ışık tutmaya çalışırlar. Peki Barbaros, Gülayşe'nin de desteğiyle, uğrunda sevdiği kızı terk ettiği muhtaç adama bakmayı kabul edecek mi?

Ali, kimliğinin peşinde!

Çatal tehdidinden de kurtulduklarına göre, artık Ali ve Mercan arasındaki tek engel kimliklerinin olmayışıdır. Ali, büyük aşkı Mercan için onu daha beş yaşındayken Çatal'a satan babasının peşine düşer. Bu arayış Ali'ye geçmişin kapılarını aralar ancak orada hiç beklemediği şeyler bulacaktır!

Gülayşe ve Mercan hesaplaşıyor

Dünyanın en uzun adamı Sultan, Dubai'de çöl safarisi yaptı Dünyanın en uzun adamı Sultan, Dubai'de çöl safarisi yaptı

Mercan herkesi affeden Gülayşe'yi şirkette basar ve ona onu yetiştiren ailesinin kim olduğunu hatırlatır. Hesaplaşma sonucu Gülayşe, Ateş Kuşlarını sonunda affedecek mi?

Nazmiye küçük oyunlarıyla yeniden sahada

Köksüzler konakta yemeğe davet edilirler. Nazmiye kocasının katili Kara ve onun kardeşleriyle masada olmaktan nefret eder ve sofrada kavga çıkarır. Ancak sokağın yetiştirdiği Mercan kavgada ondan biraz daha dişli çıkar. Boynu incinen Nazmiye, Mercan'dan intikamını nasıl alacak?

Zor günlerde aşk

İmza atamasalar da Gülayşe "İyi günde kötü günde seninle" yeminini tutar. Anlaşılan dünya yıkılsa dahi hep aynı kalan bir şey var: O da Gülayşe ve Barbaros aşkı!

Ateş Kuşları 30. Bölüm Fragmanı izle

Ateş Kuşları Oyuncuları kimler?

İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali), Bülent Polat (Feza), Emin Gürsoy (Hacı Hafız), Ahmet Saraçoğlu (Çatal), Nizam Namidar (Nizam), Boncuk Yılmaz (Nazmiye), Gonca Cilasun (Hacer), Erdem Şanlı (Zıpkın), Emir Çubukçu (Sabit), Ali Önsöz (Kara), Ergül Miray Şahin (Sare), Evren Erler (Mete), Lilya İrem Salman (Hüma), Umut İnan (Çocuk Ali), Almira Albay (Çocuk Mercan), Fuat Fatih Odabaşı (Çocuk Sabit), Berke Obuz (Çocuk Zıpkın), Umut Ege Baştemur (Çocuk Kara), Kaan Sevi (Cemal), Yeşim Dalgıçer (Sezin), Gökay Müftüoğlu (Suat), Görkem Doğan (Pamir)

Ateş Kuşları hakkında

Ateş Kuşları heyecanı atv ekranında sürüyor. Bozdağ Film imzalı dizi, Türkiye'nin yakın geçmişine odaklanırken benzersiz hikayesiyle de izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatıyor. İlk sezonu ile ekrana gelen Ateş Kuşları hem ekranda hem de sosyal medyada adından sıkça söz ettiriyor.

Ateş Kuşları ne zaman? Hangi gün yayınlanıyor?

Ateş Kuşları dizisi her Cuma 20.00'de yeni bölümleri ile atv ekranına geliyor. Konusu ve duygu dolu sahneleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Ateş Kuşları, tüm bölümleri ile atv.com.tr'de. Ateş Kuşları fragmanları, özel sahneleri de atv.com.tr'de izleyenleriyle buluşuyor.

Ateş Kuşları dizisi konusu nedir? Ateş Kuşları'nda neler olacak?

Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun hayatına odaklanan Ateş Kuşları, göz önünde olan ama pek de bilinmeyen hayatları ekrana taşıyor.

Editör: Selim Ercan