Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu (28), uzun süredir mücadele ettiği lösemiyi yenen minik hayranı Güneş Yıldırım'la birlikte Bebek'te piknik yaptı.

Yıldırım'la bol bol vakit geçiren Bekiroğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Oyuncu, "Güneş kızımız 2.5 senelik mücadeleden sonra lösemiyi yendi. Güneş'le 'Sihirli Eller' projesinde tanıştık. Çocuklarımız geleceğimiz. Bir çocuğun yüzündeki gülücüğün sebebi olmak çok güzel. Annesi hastalığı yendiği haberini verince çok mutlu oldum. Hemen bir şeyler yapmak istedik" dedi.

Projelerinden bahseden Bekiroğlu, "'Kutsal Damacana' filmine dahil oldum. Buradan sete geçeceğim. Çok seveni var. Ekip şahane. Sete keyifle gidiyorum" diye konuştu.

Tatil beldelerindeki fiyatlar sorulan ünlü isim, "Yazın bir hafta Çeşme'ye gittim. Dediğimiz gibi fiyatlar çok pahalıydı" ifadelerini kullandı.

19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme 19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme

Oyuncu, "Ters köşe rol düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Bir tane 'Gülizar: Yol Ayrımı' diye film yaptım, orada drama oynuyorum. Beğenilirse dramada oynamak isterim" yanıtını verdi.

Kaynak: Haber Merkezi