Asım Sandallı kimdir? Asım Sandallı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Asım Sandallı’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Asım Sandallı kimdir? Asım Sandallı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Asım Sandallı’nun biyografisini haberimizde derledik…

Asım Sandallı kimdir?

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nde “adrese teslim atama” yapılmaması maddesine rağmen kişiye özel ilanların son bulmadığı ortaya çıktı. İstanbul Okan Üniversitesi’nin yayımladığı akademik ilan, bu durumu bir kez daha gözler önüne serdi.

Samsun’da motoru yeni yapılan otomobil, test sırasında yandı Samsun’da motoru yeni yapılan otomobil, test sırasında yandı

Üniversite tarafından yayımlanan akademik ilanda, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Turizm ve Otel İşletme bölümüne profesör alınacağını duyurdu. Ancak ilanın dikkat çeken yanı, “adrese teslim” kadro ilanlarını aşarak bir kişiye özel atama yapılması oldu. İlanda, “Otelcilik Sektörü, Destinasyon Yönetimi ve Turizm Psikolojisi alanlarında çalışmalar yapmak” şartları aranırken, bir de kişi ismi yer aldı. Söz konusu isim ise “Asım Saldanlı” olarak belirtildi.

İlanda ismi geçen Asım Saldamlı’nın YÖK Tez’de yer alan bilgilerine göre, doktora tezinin başlığı “Otel işletmelerinde stres kaynakları ve çalışanlar üzerindeki etkileri.” Tezde çalışanların psikolojisi incelenmiş. Yüksek lisans tez çalışmasının başlığı ise, “Uluslararası turizm hareketlerinde seyahatin yönetimi, seyahat işletmelerinin rolü, önemi ve pazar payı ilişkisi.”

bu-da-oldu-ilana-isim-yazdilar.jpeg

Kaynak: Haber Merkezi