Arka Sokaklar dizisine veda ederek seyirciyi üzen ve Zeliha karakterine hayat veren Yüsra Geyik geri mi dönüyor? Arka Sokaklar 653. Bölüm Kanal D ekranlarında milyonları ekran başına toplarken seyirci büyük bir sürprizle karşılaştı. İşte herkesi şaşırtan o sürprizin ayrıntıları…

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Mustafa Üstündağ, Cansu Fırıncı ve İlker İnanoğlu gibi usta oyuncuların rol aldığı Arka Sokaklar son bölüm yine heyecan dolu sahnelerle ön plandaydı. Arka Sokaklar yeni bölüm hayrete düşürmeye devam ederken dizinin hayranları bile son olanlara inanamıyor.

Seyirciye sürpriz

Tansiyon, gerilim ve aksiyon dolu sahnelerin bol olduğu Arka sokaklar dizisinde sıkıntıda olan Rıza Baba ve ekibinin zor dönemden geçtiği bölümlerde bu sefer tebessüm ettiren bir gelişme yaşandı.18 sezondur emin adımlarla yoluna devam eden Arka Sokaklar dizisinde yeni sezonda kadroya sürpriz isimler dahil olmuştu.

Aylin Komiser geri dönmüştü

Arka Sokaklar dizisinde en büyük sürpriz olarak Aylin Komiser karakterine hayat veren güzel oyuncu Özlem Çınar’ın geri dönüşü herkesi mutlu etmişti.

Semih Çelik kimdir? Semih Çelik kimdir?

Bu sefer ise Arka Sokaklar dizisine veda ederek hayranlarına veda eden bir ismin geri dönmesi seyirciyi şaşkına çevirdi.Arka Sokaklar Zeliha karakteriyle seyircinin büyük beğenisini kazanan güzel oyuncu Yüsra Geyik için çok konuşulacak bir iddia ortaya çıktı.

Zeliha hangi bölümde geri dönüyor?

Son olarak Aile dizisinde rol alan güzel oyuncu Yüsra Geyik’in Arka Sokaklar dizisine geri döneceği öne sürüldü. Yüsra Geyik ismi Arka Sokaklar dizisi içerisinde büyük heyecana neden olurken rekortmen dizide hikayenin de değişeceği tahmin edilmeye başlandı. Bu arada Yüsra Geyik Arka Sokaklar dizisine hangi bölümde dahil olacak? sorusu ise şu anda netlik kazanmış değil.

Arka Sokaklar ne zaman hangi kanalda?

Arka Sokaklar 654. Bölüm 15 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyircinin karşısında olacak.
 

Editör: Halide Tonga