Kanal D'nin sevilen ve uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın son bölümü yayınlandı. Arka Sokaklar 663. bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Peki, Arka Sokaklar son bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 664. bölüm fragman yayınlandı mı? Arka Sokaklar 664. bölüm fragman izle. Detaylar haberimizde...

Arka Sokaklar 663. bölümde neler oldu?

Hüsnü'nün adına yatırım fonu açıp esnaftan para toplayan Tufan'ı yakalamak için operasyon düzenlenir.

Mehmet'in yıllar önce yakaladığı Ramiz, kızı Melek'i bulmak için Mehmet'ten yardım ister.

Çocukluk aşkı Özge yıllar sonra Kadir'in karşısına çıkar; ama, o artık eski Özge değildir.

Yağız'ın annesi Yağız ve Pınar evlendikten sonra çocukların da onlarla yaşamasını istemez. Müstakbel kayınvalidesinin kendi hayatlarına müdahale etmesi Pınar'ı sinirlendirir.

Hatay depreminde ailesini yitiren küçük Zeynep, İstanbul'a kaçırılmış ve bir aileye satılmıştır. Ekibimiz, Zeynep'i dedesine kavuşturmak için Hatay'ın yolunu tutar.

18 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 648. bölüm: Haftanın üçüncü yarışmacısı Cansu Döner’in menüsü beğenildi mi? 18 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 648. bölüm: Haftanın üçüncü yarışmacısı Cansu Döner’in menüsü beğenildi mi?

Rıza Baba ve ekip deprem bölgesinde!

Rıza Baba ve ekip deprem bölgesindekileri unutmuyor ve tüm işlerini bir kenara bırakarak deprem bölgesine gidiyor. Ekip, deprem bölgesinde yaşanan yıkımı görünce hüzne boğuluyor. Rıza Baba ve ekip, deprem bölgesindeki insanlara yardım etmek için seferber oluyor.

Ekip, deprem bölgesinde kayıp olan Zeynep isimli kızı bulmak için Hatay'a gidiyor!

Rıza Baba ve ekibi, televizyonda duydukları yardım çağrısı için deprem bölgesine gidiyor. Bir baba, kayıp olan kızını bulmak için çırpınmaktadır. Ekip, olayın farklı bir boyutu olduğunu görünce duruma müdahale ediyor. Zeynep olayıyla deprem bölgesine giden Rıza Baba ve ekibi, yardım ellerini de depremzedelere ulaştıyor.

Arka Sokaklar 664. bölüm fragmanı

Kaynak: Haber merkezi