Dünyanın en uzun adamı Sultan, Dubai'de çöl safarisi yaptı Dünyanın en uzun adamı Sultan, Dubai'de çöl safarisi yaptı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi ve Türk dizi tarihinin uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'ın 650. bölümü yayınlandı. Arka Sokaklar dizisi bu haftadan itibaren seyirci ile Pazartesi ve Cuma günleri buluşacak. Arka Sokaklar'ın 20 Kasım Pazartesi günü yayınlanan 650. bölümünde neler oldu? Arka Sokaklar 650. bölüm full izle. Arka Sokaklar 651. bölüm fragman yayınlandı mı? Arka Sokaklar 651. bölüm fragman izle. 

Arka Sokaklar 650. bölüm özeti

Rıza Baba şehit haberi ile ekibimizi yıkıyor. Birce, Sinem ve Alper'in içinde olduğu araba patlamıştır. Ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastaneden Rıza Babaya acı haber gelir. Rıza Baba da bu haberi ekibi ile paylaşır. Ekip, şehitlerine ağlarken buna sebebiyet veren terör örgütüne ağır darbeler indirir.

Rıza Baba ve ekip, uzun uğraşlar sonucunda Sadullah'ı yakalamayı başarır. Sadullah gözaltına alınıp nezarethaneye koyulur. Ancak hem Rıza Baba'yı hem de ekibi şok eden bir gerçek ortaya çıkar. Başak, Sadullah'ın avukatı olarak emniyete gelir. Rıza Baba, Başak ile Sadullah arasında nasıl bir ilişki olduğunu merak eder. Engin, kendisini ve Başak'ı düşürdüğü durumdan dolayı Sadullah'ı vurmak ister. Peki Engin, Sadullah'ı vuracak mı?

Arka Sokaklar 651. bölüm fragman izle

Editör: Halide Tonga