Arif Hikmet Kılıç kimdir? Arif Hikmet Kılıç nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Arif Hikmet Kılıç'ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Arif Hikmet Kılıç kimdir? Arif Hikmet Kılıç kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Arif Hikmet Kılıç'ın biyografisini haberimizde derledik…

Selcuksports HD | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Selcuksports HD | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Arif Hikmet Kılıç kimdir?

Erzurum İlçe Çat Belediyesi Eski Başkanı Arif Hikmet Kılıç, CHP'den Çat Belediye Başkan aday adayı olmuştu. Dün açıklanan MYK kararı ile adaylığı kesinleşti. Peki Arif Hikmet Kılıç kimdir?

1967 yılında Erzurum´un Çat ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini aynı ilçede tamamlayan Arif Hikmet Kılıç daha sonra ticaret hayatına atıldı. İstanbul´a yerleşti. İnşaat, turizm ve eğlence sektöründe önemli kariyer yaptı. İyi bir yönetim ve teşkilatlanma tecrübesine sahip girişimci ruhu ile ileriye dönük halkın içinden biri olarak mahalli seçimlerde CHP den belediye başkanlığına aday olarak halkın büyük çoğunluğunun tercihi ile belediye başkanı oldu. Halk için çalışmalara başlayan ve ilçede gözle görülür bir değişim gerçekleştirdi.

Arif Hikmet Kılıç son dakikada aday oldu

Kaynak: Haber Merkezi