Inter ve Milan taraftar gruplarına yönelik operasyon Inter ve Milan taraftar gruplarına yönelik operasyon

İspanya La Liga'nın 8. haftasında oynanan dev maçta iki ezeli rakip Atletico Madrid ile Real Madrid kozlarını paylaştı.

Maçın son bölümüne 1-0 önde giren Real Madrid, 90+5. dakikada Angel Correa'yı durduramamış ve derbiden 1 puanla ayrılmak zorunda kalmıştı.

Eflatun-beyazlılar, Barcelona'nın Osasuna'ya 4-2 yenildiği haftada derbiden 1-1'lik beraberlile ayrılarak rakibiyle olan puan farkını indirme fırsatını değerlendiremedi.

Teknik direktör Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler'e derbide forma şansı vermedi.

Derbide Arda Güler'in 1 dakika bile süre alamaması milli futbolcunun geleceğiyle ilgili dedikoduları yeniden alevlendirdi.

İspanyol basınında yer alan haberde Arda Güler'in sezona iyi başlamasına ve yavaş yavaş takımda süre almasına rağmen derbide forma şansı bulamaması eleştirilere neden oldu.

Kylian Mbappe ve Brahim Diaz'ın sakatlıkları nedeniyle kadroda olmadıüğı maçta Ancelotti derbide formayı Luka Modric'e teslim etti.

Modric'in dev maçtaki performansı beğeni toplarken oyuna sonradan dahil olan isimler; Endrick, Fran Garcia ve Lucas Vazquez oldu. Ancelotti'ye yapılan eleştirilerde Arda Güler'in oyuna girmesi durumunda topun daha fazla Real Madrid'de kalmasına yardımcı olabileceği belirtildi.

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan haberde; Arda Güler'in derbide forma giyememesinin takımdan ayrılabileceğin yönelik söylentilerin yeniden gündeme geldiği ifade edildi.

Arda Güler'in forma şansı bulamaması durumunda önümüzdeki yaz Real Madrid'den ayrılmayı düşünebileceği yorumu yapıldı.

Haberde Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'i riske etmeden gelişimini sürdürmesini istediği fakat Real Madrid taraftarının bu duruma tepkili olduğu ifade edildi.

Real Madrid taratarlarının Arda Güler'e daha fazla forma şansı verilmesi gerektiği ve milli futbolcuyu daha fazla izlemek istediği belirtildi.

Taraftarlar, Arda Güler'in hem geçen sezonun son haftalarında hem de bu sezon başında sergilediği performansla kendisini ispat ettiği ve formayı hakettiği düşüncesinde.

Kaynak: Haber Merkezi