Apple İsrail malı mı? Apple hangi ülkenin malı, zararlı mı? Apple İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Apple hangi ülkenin olduğu konusu oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Vatandaşlar hangi markanın hangi ülkeye ait olduğunu merak ediyor. Peki, Apple İsrail malı mı? İşte detaylar...

Apple İsrail malı mı? Apple hangi ülkenin malı?

Apple, Amerika Birleşik Devletleri'nin bir markasıdır. Şirket, 1 Nisan 1976 tarihinde Steve Jobs, Steve Wozniak ve Ronald Wayne tarafından Kaliforniya'nın Los Altos şehrinde kurulmuştur. Şirketin merkezi günümüzde Kaliforniya'nın Cupertino şehrinde bulunmaktadır.

Apple, tüketici elektroniği, bilgisayar yazılımı ve kişisel bilgisayar tasarlayan, geliştiren ve satan bir çok uluslu şirkettir. Şirketin en popüler ürünleri arasında iPhone, iPad, Mac, Apple Watch ve AirPods bulunmaktadır.

Behçet Bakır kimdir? Behçet Bakır kimdir?

Apple, dünyanın en değerli şirketlerinden biridir ve dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biridir. Şirketin 2023 yılı itibarıyla toplam değeri 3 trilyon doların üzerindedir.

Sonuç olarak, Apple bir Amerikan markasıdır.

Editör: Betül Vural