Selçukspor | Tottenham - Karabağ maçı canlı izle Selçukspor | Tottenham - Karabağ maçı canlı izle

Anne Boyer’in hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Anne Boyer kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Anne Boyer kimdir? Anne Boyer nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Anne Boyer’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Anne Boyer kimdir? Anne Boyer kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Anne Boyer’in biyografisini haberimizde derledik…

Anne Boyer kimdir?

Anne Boyer, 1973 doğumlu Amerikalı şair ve denemecidir. Mutlu İşçilerin Romantizmi (2008), 2000'ler (2009), [2] Ortak Kalbim (2011), Kadına Karşı Giysiler (2015) ve The Handbook of Women kitaplarının yazarıdır.

2016 yılında Şiir Vakfı'nda öne çıkan bir blog yazarıydı ve burada oldukça agresif bir meme kanseri türü için teşhis ve tedavisinin yanı sıra şairlerin yaşamları ve ölüme yakın yaşamları hakkında devam eden bir dizi yazı yazdı.

Hastalıklarla ilgili yazıları Guernica , The New Inquiry , Fullstop ve daha birçok yayında yayınlandı . Boyer, Kansas City Sanat Enstitüsü'nde şairler Cyrus Console ve Jordan Stempleman'la birlikte ders veriyor. Şiirleri İzlandaca, İspanyolca, Farsça ve İsveççe dahil olmak üzere birçok dile çevrildi. Guillermo Parra ve Cassandra Gillig ile birlikte 20. yüzyılın Venezuelalı şairleri Victor Valera Mora, Miguel James ve Miyo Vestrini'nin eserlerini çevirdi.

Boyer, 2020 yılında The Undying: Pain, Vulnerability, Mortality, Medicine, Art, Time, Dreams, Data, Exhaustion, Cancer, and Care adlı kitabıyla Genel Kurgu Dışı Pulitzer Ödülü'ne layık görüldü.

The New York Times'ın pazar ekinin şiir editörü olan Anne Boyer, gazetenin, Gazze'de yaşanan saldırılara ilişkin haberlerine tepki göstererek istifa etti. Boyer, ''Artık iğrenç edebikelamlar yok. Artık sözlerle arıtılan cehennem manzaraları yok. Artık savaş çığırtkanı yalanlar yok'' ifadelerini kullandı.

Editör: Betül Vural