Proje ilk olarak Ağustos 2015'te Phillip Noyce'un yönetmenliğe bağlı olduğu duyurulmuştu. 2017'de onun yerini Navot Papushado ve Aharon Keshales aldı, her ikisi de sonunda 2020'de Bay tarafından değiştirildi. Film, bir sağlık görevlisi ve kritik durumdaki bir polis memuru tarafından kullanılan bir ambulansı çalan banka soyguncusu olan evlat edinen iki kardeşin hikâyesi anlatılıyor.

Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu

Ambulans filminin konusu nedir?

Ambulans, birçok suça bulaşmış evlatlık kardeşiyle bir banka soygununa karışan eski bir askerin hikayesini konu ediyor. Eski bir asker olan Will Sharp'ın, hasta olan karısının ameliyatı için paraya ihtiyacı vardır. Will, yardım istememesi gerektiğini bilse de azılı bir suçlu olan evlatlık kardeşi Danny'den yardım ister. Danny, Will'e yardım etmek yerine ona birlikte bir soygun gerçekleştirmeyi teklif eder.

Karısını kurtarmak isteyen Will, istemese de bu teklifi kabul etmek zorunda kalır ve iki kardeş Los Angeles tarihinin en büyük banka soygununu gerçekleştirmek için plan yapar. Ancak soygun sırasında planları istedikleri gibi gitmeyince karderşler, içinde yaralı bir polis ve acil yardım görevlisinin olduğu bir ambulansı kaçırır.

Ambulans filminin oyuncuları kimler?

Filmin oyuncuları arasında, Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II, Eiza Gonzalez, Garret Dillahunt, Keir O'Donnell, Jackson White, Cedric Sanders ve Colin Woodell yer alıyor.

Kaynak: Haber Merkezi