Alp Öğücü kimdir? Alp Öğücü nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Alp Öğücü’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Alp Öğücü kimdir? Alp Öğücü kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Alp Öğücü’nun biyografisini haberimizde derledik…

Gazi Kapan kimdir? Gazi Kapan kimdir?

Alp Öğücü kimdir?

983 yılında Gaziantep’te dünyaya gelen Alp Öğücü lise eğitimini Üsküdar Amerikan Koleji’nde, üniversite eğitimini ise Amerika’da tamamlayarak Tufts Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Ek olarak Girişimcilik ve Ürün Tasarımı yan dal programlarını bitirdi.

Profesyonel iş hayatına 2005 yılında Şirket bünyesinde Proje Mühendisi olarak başladı. Sırasıyla İş Geliştirme Müdürü, Hızlı Tüketim Satış & Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı pozisyonlarına atanan Öğücü, 2014 yılından bu yana Genel Müdür olarak görevine devam etmektedir.

İş hayatıyla eş zamanlı olarak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV) Denetim Komitesi Üyesi ve Uluslararası Lions 118-Y Kurucu Üyesi görevlerini yürütmekte; Lead Netwok, Sales Network, Yanındayız Derneği ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin de üyeleri arasında yer almaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi