'Dostlar Mahallesi' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Alişan ile Buse Varol, 2018 yılında nikâh masasına oturmuştu. 2019'da oğulları Burak'a kavuşan ikili, 2021'de kızları Eliz'i kucaklarına almıştı.

Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çiftten Buse Varol, geçtiğimiz aylarda üniversiteyi kazanmıştı. Alişan, eşinin psikoloji öğrenimi göreceğini sosyal medyadan duyurmuştu.

Eşinin evlerinin bahçesinde telefonla konuşurken sevinçten yerinde duramadığı anların görüntüsünü sosyal medya hesabından yayınlayan Alişan, "Evet üniversite sınavını kazandı. Üsküdar Üniversitesi psikoloji. Bence sadece bizim çevreyi tedavi etse paraya para demez" demişti.

Buse Varol'un hayali yarım kaldı. Muhabirlerin sorularına yanıt veren ünlü isim “Psikoloji çok istediğim bir bölümdü kazandım ancak devam zorunluluğu var. Ben yeni bir diziye başlarsam bu tempoda bu yoğunlukta okula gidemeyeceğim. Bu yüzden kayıt yaptıramadım” açıklamasını yaptı.

Esra Erol'da 27 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 27 Eylül 2024 bölümü izle Esra Erol'da 27 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 27 Eylül 2024 bölümü izle

Kaynak: Haber Merkezi