Alişan, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahneye çıktı. Şıklığı dikkatlerden kaçmayan sanatçı, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Sizi Kıbrıs'ta hep eşinizle birlikte görüyorduk. Buse Hanım size eşlik ediyor mu?" sorusuna 48 yaşındaki şarkıcı, "Onlar şu anda Çeşme'de tatilde, ben de oraya geçeceğim. İki aylık bir tatil planımız var. Çeşme'den sonra tüm Anadolu'da gezmek istiyoruz" karşılığını verdi.

"Uzun yıllardır sahnedesiniz. Unutamadığınız bir an oldu mu?" sorusunu ise Alişan, "Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserimi hiç unutamıyorum. İlk konserimdi. O zaman daha 'Aynalı Tahir' dizisine başlamamıştık. Bir baktım 50 60 kız toplanmış, üstüme doğru koşuyor. Rahmetli Hilmi abi (Topaloğlu) ayarlamış. Neye uğradığımı şaşırmıştım. O anı hiç unutmuyorum" şeklinde cevapladı.

Rapçi Sefo, İskoçya'da etek giymiş ve bu geziden fotoğrafları ile uzun süre konuşulmuştu. Alişan, konu hakkında ‘’Beş yaşındaki çocuğum görüp örnek almak isterse o zaman tehlike ortamı oluşur" ifadelerini kullanmıştı. Sefo ise Alişan'ın Cennet Mahallesi günlerini hatırlatmıştı: ‘’Dizinin bir bölümünde makyajlı, sarı saçlı halleri var. Çocuğunun, bizi görüp etkilenme ihtimali varsa, o zaman 'Biz de seni gördük etek giydik' diyelim.’’

Madonna 28 yaşındaki sevgilisiyle el ele görüntülendi Madonna 28 yaşındaki sevgilisiyle el ele görüntülendi

Söz konusu tartışma hatırlatılınca Alişan, "Ben, 'Burası özgür bir ülke. Kim ne giyerse giysin' demiştim. Sözlerimi yanlış anlamış, çok çok yanlış anlamış. Konuyu Cennet Mahallesi dizisine kadar götürmüş. Ona göre Çağla Şıkel hâlâ dansözlük yapıyor. Melek abla (Baykal) para için her şeyi yapan biri, Müjdat abi (Gezen) şarapçının teki gibi gösteriyor. Kendisiyle görüşmedim, menajeriyle konuştum. Kendisini görürsem bu konuyu onunla konuşacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi