Alice Stewart kimdir?   Alice Stewart nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Alice Stewart’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Alice Stewart kimdir? Alice Stewart kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Alice Stewart’ın biyografisini haberimizde derledik…

Alice Stewart kimdir?

Alice Elizabeth Stewart (11 Mart 1966 - 18 Mayıs 2024) CNN'e yorumcu olarak katılmadan önce beş Cumhuriyetçi başkanlık kampanyasında çalışmış Amerikalı bir iletişim direktörüydü.

Stewart Atlanta, Georgia'lıydı. Tucker Lisesi'nden mezun oldu ve Georgia Üniversitesi Grady Gazetecilik Okulu'ndan gazetecilik ve siyaset bilimi dereceleri aldı.

Stewart kariyerine NBC Little Rock'a bağlı KARK televizyon kanalında hafta sonu spikeri olarak başladı.

Stewart, eski Minnesota Temsilcisi Michele Bachmann ve ardından eski Senatör Rick Santorum'un başkanlık kampanyasında iletişim direktörü olarak görev yaptı. Arkansas valisi ve politikacı Mike Huckabee'nin ilk başkanlık kampanyasında iletişim direktörü olarak çalışmaya başladı. 2015 yılında istifa edene kadar ikinci başkanlık kampanyasında çalıştı. Aynı zamanda Teksas Senatörü Ted Cruz'un 2016 kampanyasında iletişim direktörü olarak görev yaptı.

Stewart, 2016'da seçim sırasında CNN'e katıldı. 2019 yılında John F. Kennedy Hükümet Okulu'nda Harvard Üyesi oldu.

Stewart hevesli bir koşucuydu. Kasım 2023'te New York City Maratonu'nda ve Nisan 2024'te Cherry Blossom Ten Mile Run'da koştu. 18 Mayıs 2024'te Belle View, Virginia'da dışarıda ölü bulundu. Faullü bir oyun olduğundan şüphelenilmiyor.

Selçuksports | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Selçuksports | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Kaynak: Haber Merkezi