İsrail ve İngiltere genelkurmay başkanları, Tel Aviv'de bir araya geldi İsrail ve İngiltere genelkurmay başkanları, Tel Aviv'de bir araya geldi

Ali Rıza Yıldırım kimdir? Ali Rıza Yıldırım nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ali Rıza Yıldırım'ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ali Rıza Yıldırım kimdir? Ali Rıza Yıldırım kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Ali Rıza Yıldırım kimdir?

Ali Rıza Yıldırım kimdir?

29 Mayıs 1957 tarihinde Sivas’ta dünyaya gelen Ali Rıza YILDIRIM, babası Garip YILDIRIM’ın 1963 yılında Samsun’da kurduğu, inşaat malzemeleri ticareti yapan "Garip YILDIRIM ve Oğulları" firması sayesinde, erken yaşlarda iş hayatıyla tanışmıştır. Kariyerinin ilk döneminde satış ve pazarlama alanına odaklanmış, YILDIRIM ailesinin en büyük oğlu olarak üstlendiği girişimcilik ile firmanın faaliyetlerinin büyümesinden ve çeşitlenmesinden sorumlu olmuştur.

Ali Rıza Yıldırım'ın sahibi olduğu Yıldırımlar Holding, Metaller ve Madencilik, Limanlar ve Terminaller, Gübreler ve Kimyasallar, Enerji Gücü, Nakliye ve Lojistik, Enerji Emtiaları, Uluslararası Ticaret, Finansal Yatırımlar ve Beykoz Kundura dallarında farklı şirketleriyle iş yapıyor.

Kaynak: Haber Merkezi