Alejandro Hernandez  kimdir? Alejandro Hernandez  nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Alejandro Hernandez’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Alejandro Hernandez  kimdir? Alejandro Hernandez  kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Alejandro Hernandez’in biyografisini haberimizde derledik…

Alejandro Hernandez kimdir?

Alejandro José Hernández Hernández (10 Kasım 1982 doğumlu) İspanyol futbol hakemidir . 2014'ten beri FIFA'da tam uluslararası hakem olarak görev yapmaktadır. 2017'de İspanyol Futbol Federasyonu'nun teknik komitesi tarafından en iyi hakem olarak oylanmasıyla, çağdaş futbolun İspanya'daki en iyi hakemlerinden biri olarak kabul edilmektedir.

İnat TV | Real Madrid - Alaves maçı canlı izle İnat TV | Real Madrid - Alaves maçı canlı izle

Hernández Hernández, 2 Nisan 2016'da Camp Nou'da oynanan ve deplasman takımının 1-2 üstünlüğüyle sonuçlanan El Clasico maçında hakemlik yaptı.

6 Mayıs 2018'de Hernández Hernández, Camp Nou'da 2-2 berabere biten, çok çekişmeli bir El Clasico'yu yönetti. Maçtan sonra, her iki takıma karşı verdiği kötü kararlar nedeniyle ağır bir şekilde eleştirildi.

Hernández Hernández, 7 Mart 2021'de Atletico Madrid'e karşı oynanan maçta Real Madrid ile daha fazla tartışmaya karıştı. Felipe'nin tartışmalı bir elle oynaması sonrasında VAR'ı kontrol etmeyi reddetti. Real Madrid'in Hernández Hernández'e olan öfkesi bu maçtan sonra arttı çünkü kararların her zaman kendilerine karşı olduğuna inanıyorlar.

Kaynak: Haber Merkezi