Yapıların fonksiyonalite ve estetiği için önemli parçalarından biri olan alçıpan, agraf ile çok daha rahat uygulanabiliyor. İstenen tüm boyutlarda üretilebilen agraf, özellikle tavan, duvar veya asma tavan gibi alçıpan profillerinin sabitlenmesi gereken durumlarda kolaylık sağlıyor.

Agraf Nedir?

Agraf, alçıpan profillerin tavan ve duvar gibi uygulamalar ile sabitlenmesi esnasında kullanılan bir yardımcı eleman olarak tanımlanıyor. Farklı boyutlarda, her yapıda kullanılmaya müsait olan bu ürün, galvanize sactan üretiliyor.

Agraf, yalnızca tavanda değil, aynı zamanda alçıpanın sabitlenmesi gereken, bölge oda, duvar ve benzeri her türlü yapı elemanı için kullanılabiliyor.

Henaks Agraf ürününü incelemek için https://www.henaks.com/agraf adresini ziyaret edebilirsiniz.

Doğru Agraf Seçimi Yapı İçin Çok Önemli

Agraf, her ne kadar fonksiyonel bir yapı aksesuarı olsa da projeniz için doğru agrafı seçmek oldukça önemli. Özellikle projenin uygulama şekline göre belirli sayı ve kalınlıkta olması gereken agraflarda, tavan ile zemin arasında kalan yükseklik arttıkça agraf kalınlığının da artırılması tavsiye ediliyor. Bu sayede yapının sağlamlığı artıyor.

Her zaman için yüksek kalite ile üretilmesi gereken agraflar, yapılarda doğru kullanıldığı zaman alçıpan yapı bölümlerinin uzun yıllar boyunca sağlam ve fonksiyonel kalmasını sağlıyor.

Tüm bunlara ek olarak, yapının uzun ömürlü olması adına agraf üzerindeki kaplamanın miktarına dikkat edilmesi tavsiye ediliyor. Galvanizli sac ile üretilen bu yapı aksesuarında, kaplama miktarı ne kadar yüksek olursa, paslanmazlık ve dayanıklılık da aynı ölçüde artıyor.

Selçuksports | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Selçuksports | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Henaks ile Her Zaman En Yüksek Kalite!

Yapı aksesuarlarında tecrübesi, yüksek kalitede üretim standartları ile Henaks, agraf ihtiyacınız için de her zaman yanınızda.

Beş santimetre uzunluktan başlayarak 60 santimetreye kadar olan farklı uzunluklarda, paslanmaz ve dayanıklı agraf ürünleri ile yapılarınızı uzmanlara emanet edin!

Editör: Mert S. Kaplan