CHP'li Aytekin: Emeklilerimiz geçinmek için yabancıların bulaşıklarını yıkıyor CHP'li Aytekin: Emeklilerimiz geçinmek için yabancıların bulaşıklarını yıkıyor

İYİ Parti Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adaylarının yer aldığı aday tanıtım ve proje lansman programı Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlendi. Burada konuşan İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi.

“İstanbul’umuzda da problemler kronikleşti”

İstanbul’da problemlerin kronikleştiğini vurgulayan Akşener,  “İstanbul, tarihimizi, sırtında taşıyan bir şehir. Ve İstanbul; Peygamber Efendimizin müjdesine, Fatih Sultan Mehmet Han’ımızın cesaretine, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün iradesine şahit olan bir şehir. Bu yüzden, İstanbul, bizim için kutsal emanet demektir. İstanbul, bizim için şanlı medeniyet demektir. O aziz İstanbul, bugün dertlerin düğümlendiği bir şehir. İstanbul, bugün deprem tehlikesiyle, yaşayan bir şehir. İstanbul, bugün sığınmacılarla, dolup taşan bir şehir. İstanbul, bugün yoksullukla boğuşan bir şehir. Ve ne yazık ki, İstanbul, bugün, ranta boğulan bir şehir. Şimdiye kadar, tüm Türkiye’de olduğu gibi İstanbul’umuzda da problemler, kronikleşti… Sorunlar, derinleşti…” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi