Akın Gürkan kimdir? Akın Gürkan nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Akın Gürkan'ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Akın Gürkan kimdir? Akın Gürkan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Akın Gürkan kimdir?

Akın Gürkan kimdir?

İlk ve orta öğretimini Ankara’da tamamlayan Tuzla Belediyesi Zafer Partisi Başkan Adayı Gürkan, Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinden mezun olduktan sonra çalışma hayatına başladı. Birçok başarılı projeye imza atarak milletine katkı sağlayacağı iş yaşamının ilk adımında özel bir firmada Şantiye sorumlusu Mühendis oldu. Ardından İller Bankasına ait ülke çapında önemli projelerin yürütücülüğünü üstlendi. Türkiye’nin doğusunda Van’dan Ağrı’ya kadar içme suyu ve altyapı projelerinin hayata geçerek bölge insanın yaşam kalitesine katkı sunulmasında aktif rol aldı. 2000’li yılların başında edindiği deneyim ve tecrübeyi ülke insanın yararına daha verimli kullanmak ve istihdam yaratmak amacıyla iş kurdu. Çalışmalarına başladığı günden bugüne İller bankası, Köy hizmetleri, Özel İdareler ve belediyelere çağdaş kentlerin inşası konusunda, şehir hayatını düzene koyacak, bölgesel kalkınma ve istihdam yaratacak birçok projeye ilham verdi, birçok projeyi insanlara kazandırdı.

Abdulvahit Fidan kimdir? Abdulvahit Fidan kimdir?

Son olarak bilgi ve tecrübeleriyle tüm İstanbulluların hayatlarına dokunmak ve kent yaşamına değer katmak üzere Tuzla’dan seçilerek Belediye Meclis Üyesi oldu. Ardından çalışmaları ve başarıları ile tüm İstanbullulara daha fazla katkı sunmak adına İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan Vekilliği görevini üstlendi. Görev süresi boyunca İstanbul’da birçok projenin hayata geçmesi için çalışmalar yaptı. İBB’deki görevinde çalışmalarını devam ettirirken; bir Tuzlalı olarak değerli projeler üretip hayata geçirerek kalbindeki Tuzla’ya katkı sunmaya devam etti. Akın Gürkan, 2024 yerel seçimlerinde Zafer Partisi Tuzla Belediye Başkan Adayı olarak Tuzlalılara hak ettikleri modern kent yaşamını sunmak üzere yol çıktı. Belediyeciliği ve uluslararası standartlarda kentleşmeyi bilen, Tuzla’nın tüm sorunlarına çözüm önerileri ile çareler üreten, Tuzla’yı 21. Yüzyılın modern kent hayatıyla buluşturacak istihdam yaratan projeleri oluşturan, gönlünü Türk milletine ve özelde Tuzlalılara adayan Gürkan, Tuzla’yı örnek bir Şehir ve Marka yapmak üzere sizlerin destekleriyle seçim çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi