Tuba Işık kimdir? Tuba Işık nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Tuba Işık kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Tuba Işık kimdir? Tuba Işık kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Tuba Işık biyografisini haberimizde derledik…

Tuba Işık kimdir?

1980 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini Erzurum’da tamamladı.

Atatürk Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo-Tv- Sinema bölümünde üniversiteyi okuduktan sonra, Yüksek Lisans Eğitimini, Atatürk Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Gazetecilik bölümünde tamamladı.

Doktora eğitimini, İstanbul Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Gazetecilik Ana Bilim Dalında bitirdi.

Doktoradan sonra, 2020 yılında, Ağrı, İbrahim Çeçen Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünde öğretim üyesi olarak göreve başladı.

2021 yılında, Doçent unvanını alan IŞIK, halen aynı üniversitede, Kariyer Merkezi Müdürlüğü, Ana Bilim Dalı Başkanlığı ve Bölüm Başkanlığı görevlerini yürütmektedir.

Yüksek Lisans yaptığı dönemde ticaretle tanışan Işık, Dijital Sektörde hizmet veren Uluslararası bir firmada yöneticilik yaptı.

Samsun’da motoru yeni yapılan otomobil, test sırasında yandı Samsun’da motoru yeni yapılan otomobil, test sırasında yandı

Buradaki çalışma hayatından sonra, kendi şirketini kurarak, dijital pazar, belgelendirme ve danışmanlık alanlarında hizmet verdi.

Ayrıca Işık, farklı eğitim kurumlarında yöneticilik ve kısa süre bankacılıkta yaptı. Bunların dışında köşe yazıları, uzun yıllar yürüttüğü program organizasyon, sunum ve seslendirmeleri de mevcuttur.

Doktora eğitiminde “Sağlık İletişimi” üzerine çalışan Işık’ın, “Türkiye’de Sağlık Kurumlarının Sosyal Medya Uygulamaları” isimli bir kitabı vardır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kaynak: Haber merkezi