Hürriyet'te yer alan habere göre; parti yöneticileri, kabine üyeleri ve milletvekillerinin katıldığı kamptaki sunumlarda, öne çıkan tespitler sıralandı. ‘Samimiyetsizlik kurumsallaştı. Seçim öncesi yapılan temayül çalışmaları başarısızdı. Algı oluşturamıyoruz, pasif kalıyoruz. Tuzu kuru diye beyaz Türkleri eleştiriyorduk şimdi beyaz Müslümanlar çıktı’ eleştirileri yapıldı.

İsraf, şatafat ve çakarlı araba uyarısı

AKP'de “önümüzdeki dönemde dikkat edilmesi gereken başlıklar” konusunda sosyal belediyecilik çalışmalarına dikkat çekildi. Sunumda, “Samimiyet, tevazu ve gayretin içselleştirilerek uygulanması önemli. Uygulamalarda ve çalışmalarda ortaya çıkan israf görüntüleri, şatafat, gösteriş, çakarlı arabalar ve gereksiz korumalar asla kullanılmamalı. Belediyelerin kaynakları hem doğru hem de açık şekilde kullanılmalı” denildi.

Cevdet Yılmaz: En güçlü dayanağımız Türk dünyasının birlik ve beraberliği Cevdet Yılmaz: En güçlü dayanağımız Türk dünyasının birlik ve beraberliği

"İttifak pazarlığı yaptıklarımızdan memnun muyuz?"

Eski bakan bir milletvekili de “Seçim sonuçlarıyla ilgili sunumlarda sadece veri veriliyor. Bu seçim sonucu bize ne gösteriyor o belli değil. ‘Anket yaptık en büyük sebep ekonomi çıktı’ deniyor ama bu tek başına yeterli değil. Seçim sonuçlarına baktığımızda ittifak pazarlığı yaptıklarımızdan memnun muyuz?” eleştirisini yaptı. Bir kurucu üyenin ise “Doğallığımızı, samimiyetimizi sahada kaybettik. Halktan birileri olduğumuzu yeniden göstermemiz lazım. Partimiz bürokratikleşmeye başladı” sözleri dikkati çekti.

Kaynak: Haber Merkezi