AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) ÜyesiMücahit Birinci, Adnan Oktar’ın yargılandığı davayla ilgili sosyal medya platformu X hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Karşılarına aziz milletimizi ve bu ülkenin şerefli evlatlarını alıyorlar

AK Partili Mücahit Birinci “Kamuoyu vicdanında da mahkum olan, yargı kararı ile de bunun tescillendiği, İsrail ve Netanyahu işbirliği delillendirilmiş olan, bana göre Türkiye’deki en tehlikeli suç örgütlerinden biri Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü davasına ve mevcut HSK soruşturmasına, her kim/kimler müdahale ediyorsa, her kim/kimler baskı uyguluyorlarsa bilmeliler ki, karşılarına aziz milletimizi ve bu ülkenin şerefli evlatlarını alıyorlar.” dedi.

AÇEV'in kadınlar için e-öğrenme platformu hizmete açıldı AÇEV'in kadınlar için e-öğrenme platformu hizmete açıldı

Takipçisi olduğumuz işi yarım bıraktığımız vaki değil

Birinci “Takipçisi olduğumuz işi yarım bıraktığımız vaki değil. Türkiye’nin, milletimizin ve çocuklarımızın menfaatinin tersine olan her hadisenin karşısında bedenimizi siper etmeye kararlılıkla devam edeceğimiz bilinmeli.” ifadesini kullandı.

Metin Külünk: Müdahale eden mi var? Hayırdır

AK Parti İstanbul Eski Milletvekili ve İBB Başkan Aday Adayı Metin Külünk, Birinci’nin paylaşımını alıntıladığı X paylaşımında, “Sayın @birincimucahit böyle bir konuya dahi müdahale eden mi var? Hayırdır.” ifadelerine yer verdi. 

Adnan Oktar davasına müdahale iddiası: AK Parti MKYK Üyesi Hayati İnanç hakkında suç duyurusu Adnan Oktar davasına müdahale iddiası: AK Parti MKYK Üyesi Hayati İnanç hakkında suç duyurusu

Öte yandan geçtiğimiz hafta kamuoyuna yansıyan haberlerde, AK Parti MKYK Üyesi Hayati İnanç'ın Adnan Oktar davasında beraat kararı veren hakim ve savcıların davasına ilişkin müdahale ettiği ileri sürülmüştü.

Özkan Mamati ve iş insanı Fırat Develioğlu, İnanç hakkında "adil yargılamayı etkilemek" ve "Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yardımdan" suç duyurusunda bulunmuştu.

Editör: Ahmet Agah