AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik paylaşımına ilişkin, "İnsanlığın onurunu kurtarmak, mazlumların hakkını savunmak için mücadele veren Cumhurbaşkanı'mız, Genel Başkan'ımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a söz söylemek soykırımcıların haddi değildir." ifadesini kullandı.

Bakan Yumaklı: Yaş koza desteğini yüzde 237 artırdık Bakan Yumaklı: Yaş koza desteğini yüzde 237 artırdık

Sırakaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili açıklamasına tepki gösterdi.

AK Parti'li Sırakaya, şunları kaydetti:

"Soykırımcı hükümetin hadsiz Dışişleri Bakanı Yisrael Katz Filistin'de, Gazze'de devlet eliyle yürüttüğünüz katliam ve soykırıma hiçbir devletin, hükümetin ve liderin ses çıkarmamasını fırsat bilerek, rahat bir şekilde zulmünüzü sürdürerek mazlum Filistin halkını çöllere sürmek istiyorsunuz. Fakat şunu bilin ki, İsrail ve savaş kabinesinin elindeki kan, ağzındaki salya kurumadan Filistin'de, Gazze'de işlediği insanlık ve savaş suçları için uluslararası mahkemelerde yargılanarak mahkum olması adına dün olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen gayreti tüm gücümüzle göstermeye devam edeceğiz. Hezeyanlarınız ile Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı'mıza karşı sergilediğiniz saldırgan ve müfteri tutumunuza asla müsaade etmeyeceğiz. İnsanlığın onurunu kurtarmak, mazlumların hakkını savunmak için mücadele veren Cumhurbaşkanı'mız, Genel Başkan'ımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a söz söylemek soykırımcıların haddi değildir."

Kaynak: AA