AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, ilçe yönetimi olarak istifa ettiklerini açıkladı. Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, istifa nedeninin aday belirleme sürecinde ilçe teşkilatının hiçe sayılması olduğunu belirtti.

Erdoğan, Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi'ni Somali'ye uğurladı Erdoğan, Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi'ni Somali'ye uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma günü Bursa'da ilçelerin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Partinin Gemlik ilçe teşkilatından ise istifa geldi.

AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aday belirleme sürecinde oluşan aksaklıklar nedeni ile ve ilçe teşkilatımızın hiçe sayılması sebebi ile ilçe yönetimi olarak istifa etmiş bulunmaktayız. Partimizin ve davamızın her daim birer neferleriyiz. Görevde olduğumuz süre boyunca, İlçemizin sorunlarının çözümü noktasında birlikte çalıştığımız; kurum müdürlerimiz, STK’larımız ve tüm kurum çalışanlarımıza, ayrıca konu Gemlik olduğunda elini taşın altına koymakta geri kalmayan hepimizin bildiği değerli iş insanlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi