Milyonların aklına Çikita Muz, Nane Nane ve Şahdamar gibi şarkılarıyla yer eden popstar Ajdar, sosyal medyada gündem oldu. Son günlerde bazı sosyal medya kullanıcıları, 50 yaşındaki Ajdar'ın öldüğüne yönelik paylaşımlarda bulundu. Bu iddiaların ardından Ajdar'ın kim olduğuna ve sağlık durumuna ilişkin araştırmalar hız kazandı. Peki Ajdar öldü mü?

Popstar Ajdar kimdir?

Ajdar Anık, gerçek adıyla Mehmet Anık, 10 Şubat 1973'te Mardin'de dünyaya gelmiştir. Makine Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 8 yıl boyunca mesleğini icra etmiş, ancak daha sonra şarkıcı olmaya karar vermiştir. Popstar Türkiye yarışması seçmelerinde tüm Türkiye'ye kendini tanıtmıştır. Ayrıca, 2002 yılında Tatlı Hayat dizisinde ve Neredesin Firuze filminde rol almıştır.

Herkes Ajdar'ı 'Çikita Muz' şarkısı ile tanımıştır. Şarkı fikrinin Erol Büyükburç'tan geldiği konuşulmuştur. Ajdar, çeşitli şarkıları ile televizyon programlarına katılmış, ancak 2007 yılında bir organizasyon çıkışında şarkıcı Alihan tarafından darp edilmiştir. 2009 yılında Flash TV'de yayınlanan Her Cevhere Bir Altın isimli yarışmada Yalçın Çakır ve Ahu Tuğba ile birlikte jüri üyeliği yapmıştır.

Popstar Ajdar öldü mü?

Sosyal medyada Ajdar'ın öldüğüne ilişkin paylaşımlar yapılmaya başlandı. Ancak bu iddiaların doğruluğu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ajdar'ın sağlık durumuyla ilgili araştırmalar devam etmektedir. Sanatçının hayatına devam ettiği ve herhangi bir sağlık sorunu olmadığı bilinmektedir.

2021 yılında Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olmak için 1 milyon euro isteyen Popstar Ajdar, son olarak Temmuz ayında İstanbul Beylikdüzü'nde bir mekanda 80 TL'ye konser verdiği iddia edilmişti.

Erdal Pınar kimdir? Erdal Pınar kimdir?

Sonuç olarak, Ajdar'ın ölümüne ilişkin sosyal medyada yapılan paylaşımların doğruluğu net değildir. Ajdar hakkında daha fazla bilgi edinmek ve sağlık durumu hakkında kesin bilgiler elde etmek için resmi kaynaklardan bilgi almak önemlidir. Ajdar'ın sanat hayatındaki etkisi ve müzik dünyasındaki yerinin unutulmayacağı kesindir.

Kaynak: Haber Merkezi