Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisi, 30. bölümüyle ekranlara veda etti. Sevilen dizinin finalinde yaşananlar merak ediliyor. Peki Aile dizisi finalde ne oldu? Aile sonunda ne oldu, Devin öldü mü? Sizler için derledik...

Peki Aile dizisi finalde ne oldu? 

Düğün çıkışında uğradıkları saldırının ardından Soykanlar ailesi büyük bir acı ile sınanır. Aslan, bu zorlu gününde Devin'e ulaşamayınca endişe içinde yanına gider. Devin'in hamileliği riskli bir döneme girer, ve izleyiciler acaba Devin, evladını sağlıkla dünyaya getirebilecek mi, sorusuyla final bölümüne odaklanırlar.

Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle

Aslan, Ferman'ı bulmak için harekete geçer ve tüm aile, hayırlı bir iş için bir araya gelir. Final bölümü, duygu dolu anlarla ve beklenmedik gelişmelerle dolu.

Devin'in hastane sahneleri, akıllara 'Devin öldü mü?' sorusunu getirmişti. Finalde, Devin'in ölmeyerek bebeğini doğurduğu görüldü. İkili, çocuklarına Cihan adını verdiler. Dizi, mutlu aile tablosuyla sona erdi.

Aile dizisi 30. bölüm final, son sahne: Bizim ailemize böyle son yakışırdı

Kaynak: Haber merkezi