Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aile yeni bölümü ile dün akşam seyirci karşısına çıktı. Aile dizisinin 20. bölümü yayınlandı. Peki Aile dizisinin 20. bölümünde neler oldu? Aile dizisi 20. bölüm full izle.   Aile dizisi 21. bölüm fragman yayınlandı mı?  Aile dizisi 21. bölüm fragman izle. 

Aile dizisi 20. bölüm özeti

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile dizisinin 20. bölümünde; Aslan vuruldu. Devin'in endişe ve şaşkınlık içindeki bakışları ekranlara gelirken Aslan öldü mü, Kıvanç Tatlıtuğ diziden ayrıldı mı soruları izleyiciler tarafından yanıt aramaya başladı.Vurulma sahnesinin ardından karaktere hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ'un diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu.

Aile dizisinin 30 bölüm planlandığı açıklanmıştı. Bu nedenle Aslan karakterinin ölme ihtimali yüksek.Ancak yeni bölümde neler yaşanacağı gizemini koruyor. Aslan'ın ölüp ölmeyeceği ve Kıvanç Tatlıtuğ'un diziden ayrılıp ayrılmayacağı yeni bölümde belli olacak.

Demet Şener'den Miss Turkey birincisi İdil Bilgen’e: Güzel kız ama yeterli değil Demet Şener'den Miss Turkey birincisi İdil Bilgen’e: Güzel kız ama yeterli değil

Aile dizisi 20. bölüm Aslan'ın vurulma sahnesi

Editör: Halide Tonga