Ahu Yağtu kimdir? Ahu Yağtu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ahu Yağtu'nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ahu Yağtu kimdir? Ahu Yağtu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Ahu Yağtu kimdir?

Ahu Yağtu kimdir?

İş kadını, sinema ve dizi film oyuncusu. Ahu Yağtu11 Temmuz 1978 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Gerçek adı Ahu Yağtuğ'tur.  Anne babası o küçükken ayrıldı. Sanat Okulunu bitirdi.. 14 yaşında model olmaya karar verince İzmir'den İstanbul’a taşındı. İş hayatına  modellikle başladı, zaman içinde meslek hanesine oyunculuktan moda editörlüğüne kadar birçok iş daha ekledi.

Murat Sefa Demiryürek kimdir? Murat Sefa Demiryürek kimdir?

2001 de 90 60 90 dizisiyle başlayarak, Kampüsistan, Canım Babam ve Kavak Yelleri gibi 7 dizide oynadı. Son olarak; 2011 yılında Bir Avuç Deniz adlı sinema filmi ile Aşk ve Ceza adlı dizi filmde; 2015 yılında Paramparça dizinde rol aldı.

Bir dönem Biri Bizi Gözetliyor yarışma programında sunuculuk yaptı, birçok reklam filminde rol aldı.Ahu Yağtu, aktif olarak podyum yaşantısını sürdürmektedir, . Aynı zamanda stil danışmanlığı ve moda tasarımcılığı da yapmaktadır.

Ahu Yağtu, ilk evliliğini 2000 de 22 yaşındayken kenkat Doğan Akçura ileyaptı. 5 yıl sonra boşandılar. İkinci evliğini ise10 Mart 2012 de Cem Yılmaz'la yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi