İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu yaptıkları ortak basın toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“Gelecek Partisi kimseye vagon olmak için kurulmadı”

AK Parti’ye katılacaklar iddialarını yanıtlayan Davutoğlu şunları söyledi;

Mitomani sürekli yalan söyleyerek karakterini yalana uyarlayan kişi demek. 1 senedir hala aynı yalan haber. Bunların utanması da yok. Mitomanilere ayıracak vaktim yok. Biz bu partiyi başka yerlere eklemlenmek için kurmadık. Gelecek Partisi kimseye vagon olmak için kurulmadı.

Herkesle görüşürüz bu başka konu ama yolumuza devam edeceğiz. Bu iddialar mitomanidir. AK Parti ile ilişkimiz nedir onu da açıklayacağım. AK Parti bana hiç de uzak degil. O geniş muhafazakarların tedirginliğini çok iyi görüyorum ve ne gerekiyorsa yaparım. Erdoğan ile ciddi görüş ayrılıklarımız olduğu icin yollarımız ayrıldı. AK Parti kitlelerinin içindeyiz çok büyük memnunsuzluk ve heyecansızlık var.

Bahçeli: Anayasanın ilk dört maddesine şaşı bakanlar bizim için yok hükmündedir Bahçeli: Anayasanın ilk dört maddesine şaşı bakanlar bizim için yok hükmündedir

Kaynak: Haber Merkezi