Selcuksports HD | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle Selcuksports HD | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

AK Parti İzmir Serferihisar Belediye Başkan adayı Ahmet Aydın olarak açıklandı. Peki Ahmet Aydın kimdir? Ahmet Aydın nereli? Ahmet Aydın nereli? Ahmet Aydın hayatı... 

Ahmet Aydın kimdir?

1979 yılında Trabzon, Of'ta doğdu.  Ahmet Aydın, ilk, orta ve lise eğitimlerini Seferihisar'da tamamlamıştır. 2002 yılında Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden İnşaat Mühendisi olarak mezun olmuştur. Ayrıca, Amerika Birleşik Devletleri'nde Yabancı Dil ve İşletme Yüksek Lisansı'nı başarıyla tamamlamıştır

Ahmet Aydın siyasi hayatı

Sektörel Deneyim: Ahmet Aydın, 2007 yılından itibaren "İnşaat, Enerji ve Hayvancılık" sektörlerinde kendi şirketinde faaliyet göstermektedir. Bu süreçte iş dünyasında önemli deneyimler elde etmiştir.

Ahmet Aydın aktif rolleri

Dernek Görevleri: Aydın, Seferihisar Karadenizliler Derneği'nde 2007 yılında, Seferihisar Genç İş adamları Derneği'nde 2013 yılında Genel Sekreterlik görevlerinde bulunmuştur.

AK Parti İlçe Başkanlığı: 2018-2019 yılları arasında AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı'nda AR-GE görevini üstlenmiş ve 2019-2023 yılları arasında AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı'nı üstlenmiştir.

2024 Yerel Seçimleri

Ahmet Aydın, AK Parti'nin İzmir Seferihisar Belediye Başkan adayı olarak seçildi. 

Kaynak: Haber Merkezi