Bora Yıldız kimdir? Bora Yıldız nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Bora Yıldız’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Bora Yıldız kimdir? Bora Yıldız kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Bora Yıldız’ın biyografisini haberimizde derledik…

Bora Yıldız kimdir?

Örgüte kız getirme görevini üstlenen Bora Yıldız, Dolunay Tezin ile birlikte çalışıyordu. AVM'lerde dolaşan ikili, örgüte kadın üye buluyordu. Gözlerine kestirdikleri kızların yanına ilk olarak Dolunay Tezin gider, reklam şirketi sahibi olduğunu, kendisini reklam şirketinin patronu ile tanıştırabileceğini söylerdi. Kadınlara güzellikleri konusunda övgülerde bulunan ikili, genç kızların iletişim bilgilerini alırlardı.

Dolunay Tezin, genç kızlar ile arkadaş olduktan bir süre sonra onları reklam şirketi olarak tanıttıkları ofise götürürdü. Tezin, Bora Yıldız'ı reklam şirketinin patronu olarak tanıtırdı. Bora Yıldız bir süre sonra kızlarla tanışır ve güvenlerini kazanarak onlarla sahte bir ilişkiye başlardı. 

Kızlar, örgüt üyeleri Ender Daban ve Kartal Göktan ile tanıştırılırdı. Kızlar, örgütten birçok kişinin cinsel saldırısına uğrar ve bu görüntüler kaydedilirdi. Ardından mağdurlar, psikolojik ve fiziksel olarak çöküntüye uğrardı. Bu, genç kızların Adnan Oktar'a sunulmasının son aşamasıydı.

Yıldız'ın, Adnan Oktar'ın örgüt içinde en çok güvendiği isimlerden biri olduğu biliniyor. Yıldız'ın, bazı kadın hedefleri kandıramadığında Oktar'dan tavsiye aldığı da belirtildi.

Adnan Oktar'ın televizyonda gördüğü sunucu ve spikerleri beğendiğinde Bora Yıldız'a "Bu kızları mutlaka bana getir" dediği de öğrenildi.

Editör: Betül Vural