Düello mücadelesi öncesi Survivor All Star'da haftanın 4. ve son eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu Yasin 2 oy, Yaman 7 oy aldı. Bu sonuçla Yaman 4. ve son eleme adayı olarak belirlendi.

Böylece Survivor'da bu haftanın eleme adayları Hakan, Yunus Emre, Batuhan ve Yaman oldu. Eleme adaylarının belli olmasının ardından, Acun Ilıcalı, performansa göre eşleşmeleri açıkladı. İlk eşleşme Batuhan-Hakan, Yaman-Mustafa Kemal olarak belirlendi.

Öte yandan Acun Ilıcalı dün geceki konseyde Yunus Emre için kızı Yasemin'in özel istekte bulunduğunu söyledi. İzinsiz yemek temin ettiği için ödül oyunlarında cezalı olan Yunus Emre için kızı Yasemin bir cazasını silmesini istediğini söyleyen Ilıcalı, "Dün akşam kızım Yasemin benimleydi ve 'Baba Yunus Emre'nin bir cezasını lütfen affet' dedi. Ancak ben de ona yaşı küçük ama bir hayat dersi vermek zorunda kaldım. Yasemin istiyor diye bir Yunus Emre'nin cezasını azaltamayız. Bu maalesef bizim sürekli olarak savunduğumuz ve birçoğunuzun da belki bizim istemeden verdiğimiz bütün matematiğini bozar.

O yüzden Yasemin'i affetmek zorunda kaldı. Yasemin de gerçekten çok üzüldü ısrar da etti. Olay baba lütfenlere döndü. Ben Yasemin'i en son ne zaman kırdım hatırlamıyorum. Belki de hiç kırmamış olabilirim. Gönül isterdi ki sen keşke hiç ceza almasaydın. Cezaları verirken biz mecbur kaldığımız için veriyoruz... " dedi.

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası için yıkım kararı Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası için yıkım kararı

Survivor 2024 All Star'da kırmızı ve mavi takım dün gece haftanın 4. ve son dokunulmazlık mücadelesinde karşılaştı. İlk olarak avantaj oyununun oynandığı dokunulmazlık oyununda, Merve Aydın-Yağmur eşleşmesi nefes kesti. Atışlarda Merve'nin aldığı sayı ile kırmızı takım avantajı 8-3 skorla kazandı.

Dokunulmazlık karşılaşmasının ikinci etabında ise bu kez takımlar bayrak yarışında karşı karşıya geldi. 12 olanın dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunun final etabında Aysu-Bozok, Ogeday-Pınar eşleşmesi kazananı belirledi. Nefes kesen dokunulmazlık mücadelesinde son sayısı alan Bozok takımına bayrak yarışını 12-4'lük skorla kazandırdı. Böylece kırmızı takım 2-0 dokunulmazlık oyununu elde etti.

Kaynak: Haber Merkezi