Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı

Veliler tarafından müstehcen içeriklerinin fark edilip şikayet edilmesi üzerine görevinden uzaklaştırılan Gaither, bir mağazanın soyunma kabininde çektiği müstehcen videoyu sosyal medyada paylaşarak dikkat çekti.  Gaither, yaptığı içerikleri savunarak yeniden gündeme geldi. Amerika Birleşik Devletleri'nde Missouri eyaletinde öğretmenlik yapan Gaither, öğrencisinin odasına bıraktığı not nedeniyle veli şikayetleriyle karşılaşmış ve okul yönetimi tarafından görevinden uzaklaştırılmıştı.

Ek iş olarak paylaşım yaptığını kabul etmişti

Görevinden uzaklaştırılmasının ardından durumu lehine çevirmek isteyen Megan Gaither, paylaşımlarını arttırarak dikkat çekiyor. Son paylaşımında bir mağazanın soyunma kabininde üstsüz poz veren Gaither, öğretmenlikten uzaklaştırılması öncesinde yaptığı savunmada, okul gelirlerini desteklemek amacıyla ek iş olarak paylaşımlar yaptığını kabul etmişti.

Eski öğretmen yeni fenomen

Eski öğretmen, yeni fenomen Gaither, "Çok çabuk karar verdim. Hakkımda yanlış hikaye yayınlamalarına izin mi vereceğim, yoksa hikayemi mi anlatacağım? Seçenekleri tarttım ve hikayemi anlatmanın daha iyi bir seçenek olduğunu düşündüm" açıklamasını yaptı.

Editör: Sümeyye Aksu