Gazeteci Abdulkadir Selvi, “Normalleşme yeni kriterle devam edecek” başlıklı yazısında AK Parti’de beklenen değişikliğe değindi. Gazeteci Selci, “Pazartesi günü yapılan AK Parti MKYK toplantısında parti yönetiminde 3-4 ismin değişeceği yönünde haberler vardı. Ama o bilgi bu toplantı için değildi. Zaten bu toplantıya yetişmesi beklenmiyordu. Ama önümüzdeki MKYK’da değişiklik gerçekleşebilir” ifadelerini kullandı.

“Erdoğan normalleşme sürecinin devam etmesini istiyor”

Normalleşme sürecine de değinen Selvi, yazısına şöyle devam etti:

Mersin'de tabancayla bir kadını öldüren, bir kadını yaralayan zanlı intihar etti Mersin'de tabancayla bir kadını öldüren, bir kadını yaralayan zanlı intihar etti

“Benim asıl dikkat çekmek istediğim Cumhurbaşkanı Erdoğan, MKYK’da “Sert tartışmalardan kaçının” diye uyarıda bulunuyor. Peki bunu niçin yapıyor? Aksine Erdoğan, sert tartışmaları seven bir liderdi. Ama yeni sürecin dili farklı. Çünkü Erdoğan normalleşme sürecinin devam etmesini istiyor. Sert tartışmalarla normalleşme sürecinin zehirlenmesini istemiyor. Daha önce de “Normalleşme süreci kelebek ömürlü olmasın” diye uyarıda bulunmuştu. Ama maalesef Özgür Özel bunun kıymetini bilemedi.”

Kaynak: Haber Merkezi