Müge Anlı'da çok konuşulan Abdulhalim Eliş olayında yeni gelişme... Abdulhalim Eliş'in önce eşi sonra sanal arkadaşı kaçtı. Abdulhalim Eliş dini nikahlı eşi Seher'i arıyor.

Müge Anlı Abdulhalim Eliş olayı nedir? Leyla Eliş kocasına dönecek mi? Müge Anlı Abdulhalim Eliş olayı nedir? Leyla Eliş kocasına dönecek mi?

Selcuksports HD | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Selcuksports HD | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Yedek aşık ile şaşırtan gelişme

26 yıllık eşini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılan Abdulhalim Eliş, dini nikahlı eşi Seher ile eşini aramaya gelmişti. Eşi Leyla Eliş'in kendisini redetmesi üzerine dini nikahlı eşi Seher ile yoluna devam etmek istediğini açıklayan Abdulhalim Eliş, bu kez sevgilisi Seher'i aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Abdülhalim Eliş Olayı

Önce eşi sonra sanal arkadaşı kaçtı

Abdulhalim Eliş, "Allah rızası için Seher'i bana bulun. Onu çok seviyorum. Bildiğin gibi değil. Karım aklımda bile değil. Seher bana huzur verdi. Ev cezaevi gibi her yer karanlık. 47 yaşına geldim ama Seher gibi temiz kalpli, düzgün birini bulamadım. Onu çok seviyorum. Başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Hayatımda tek Seher olacak. Yemin ederim. Allah şahidim olsun ondan başkası hayatımda olmayack. Seher'in yerini kimse tutmaz. Ben sadece Seher'in peşindeyim. Seher ile resmi nikaha geçeceğim. Pişmanım. Keşke anlaşmalı boşanma olsaydı. Ben sadece Seher ile mutluyum. Benim Seher'in parasında gözüm de yok ihtiyacım da." dedi.

Seher'in gelini Gülbahar Saltık yayına bağlanarak, "Görümcem akşam 7 gibi eve geldi. Evlerimiz bitişik. Baktım sesini duydum. Oğlunu çağırıyordu. Eşimi uyandırdım. Ablan geldi dedim" diye konuştu.

"Bundan sonra kime güveneceğim?"

Abdulhalim, "Şükürler olsun Seher bulundu. Ben onu karım yapacağım. Ölsem de cesedim parçalansa da ben onu karım yapacağım. Benim kalacak yerim var. 14 bin kira ödüyorum. Ben Gölcük'te askerlik yaptım. Eğer Seher gelirse plan yaptım. Gölcük'e taşınacağız. Seher kabul ediyorsa gelsin. Ben iyi-kötü günde onun yanındayım. Namusum ve şerefim üzerine yemin ederim. Ben suçluyum. Suçumu inkar etmiyorum. Hatalarımı kabul ediyorum. İlk eşimde hata yaptığımı kabul ediyorum. Seher neden bana öyle yaptı? Eşim gelsin. Anlaşmalı boşanalım. Eğer Seher geri dönmezse kaderimde bunu çekerim. Köyüme gideceğim. Artık telefon kullanmayacağım. Sosyal medyayı kapatacağım. Bundan sonra kime güveneceğim? Ben kendimi düzeltmeliyim" dedi.

12 Eylül Müge Anlı: İsmail Demir öldürüldü mü? Abdulhalim'i yedek aşkı da terk etti 12 Eylül Müge Anlı: İsmail Demir öldürüldü mü? Abdulhalim'i yedek aşkı da terk etti

Kaynak: Haber Merkezi