6 Ekim 2024 Pazar günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var? 6 Ekim 2024 Pazar günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var?

Abdulhakim Ayhan kimdir? Abdulhakim Ayhan nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Abdulhakim Ayhan’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Abdulhakim Ayhan kimdir? Abdulhakim Ayhan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Abdulhakim Ayhan’ın biyografisini haberimizde derledik…

Abdulhakim Ayhan kimdir?

1974 Yılında Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Akçakale’de okuduktan sonra yüksek öğrenimini Kırgız Devlet Tıp Akademisin’de yaptı. Lisans programını İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde tamamladı. 2004 yılından sonra Akçakale ilçesinde serbest eczacı olarak çalışmaya başladı.

Mart 2009’dan bu yana Akçakale Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır. Ayhan, evli ve 3 çocuk babası olmakla birlikte iyi derecede Rusça, Kürtçe ve Arapça bilmektedir. Abdulhakim Ayhan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkan Adayı oldu.

Kaynak: Haber Merkezi