Ezgi Mola, kadın cinayetlerine sessiz kalmadı Ezgi Mola, kadın cinayetlerine sessiz kalmadı

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 9 Ocak Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

11 Ocak Müge Anlı: Buse Nur bulundu, Aslı hiç görmediği babası Kenan Direkçi'yi arıyor, Mehmet Ali Özdemir öldürüldü mü? 11 Ocak Müge Anlı: Buse Nur bulundu, Aslı hiç görmediği babası Kenan Direkçi'yi arıyor, Mehmet Ali Özdemir öldürüldü mü?

Halis Güzelordu kayıp

35 yaşındaki Ordulu Halis Güzelordu kayıp. Ailesi Halis’i aramak için Müge Anlı Stüdyolarına geldi. Halis Güzelordu’nun sosyal medyadan tanıştığı 45 yaşındaki Yasemin Akkurt isimli kadının kendisine bir şey yaptığından şüpheleniliyor.

Yayına bağlanan Yasemin "Halis şu an benim yanımda. İzmir'deyiz. Bugün saat 2'de nikahım kıyılıyor. Evleniyoruz. Biz 2 yıldır birlikteydik. Sürekli ilişkimize karşı çıktılar" dedi.

halis güzelordu

Mehmet Ali Özdemir öldürüldü mü?

Mehmet Ali'nin kardeşi Aycan Özdemir açıklamalarda bulundu. Ağabeyinden sonra ''Parmak izi bulunmaz'' dedi mi? Mehmet Ali Özdemir'in kaybında şüphe oklarının yöneldiği isimlerden biri de kardeşi Aycan Özdemir'di. Hakkındaki iddiaları yanıtlayan Aycan Bey, 'insan kardeşine kıyar mı?' dedi. Parmak izi bulunmaz değil, bulunacaktır dediğini söyleyen kardeş, ağabeyiyle davalı olduğunu ama mahkemelerin bittiğini açıkladı.

Kaynak: Haber Merkezi