Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 9 Eylül Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

6 Eylül Müge Anlı: Mustafa Samagan'ın oğlu canlı yayında, Gökhan Atakan öldürüldü mü? 6 Eylül Müge Anlı: Mustafa Samagan'ın oğlu canlı yayında, Gökhan Atakan öldürüldü mü?

"Yayın yasağı nedeniyle Narin konusunu işleyemedik"

Müge Anlı programı 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümü ile açtı. Narin'in ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getiren Müge Anlı, yayın yasağı olduğu için gelişmeleri aktaramadığını belirtirken bu tarz konularda yayın yasağının çıkmaması gerektiğini savundu.

Narin Güran Müge Anlı

Sertifikalı üfürükçü Mustafa Samagan cezaevine girdi

Sebile Yörük, eşi Mehmet Yörük'ün cinayetini itiraf ederek, kocasının ölümünden üfürükçü Mustafa Samagan'ı suçlamıştı.

Mehmet Yörük cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Sebile Yörük ve Mustafa Samagan kasten öldürme suçlaması ile tutuklanarak cezaevine gönderildi. Rasime Samagan'ın ölümünün de araştırılması için soruşturma başlatıldı.

Sebile Yörük ifadesinde "Mustafa bana zehir veriyordu. Kocamın sıvı yemeklerine az az karıştırmamı istiyordu" dedi.

Satışı yasaklanan ve çalındığı söylenen tarım ilacı Mustafa Samagan'ın aracından çıktı.

Sebile ile 6 yıl ilişkisi olduğunu söyleyen Mustafa Samagan ilişkisini sorguda inkar etmiş. Baskı sonucu Mustafa Samagan'ın "Karım öldükten sonra ilişkimiz başladı. Mehmet gece vardiyasındayken Sebile'nin yanına gidiyordum. Mehmet dönmeden evden çıkıyordum. Sebile ile biz yapmadık. Ben o zehri domuzları öldürmek için aldım. Kullanmadığım için arabanın arkasında duruyordu" dediği öğrenildi.

Sebile mahkeme salonunda fenalaşmış. Mustafa Samagan'ın aracının içinden çıkan zehrin toz formda olduğu belirtilmiş. 

Mehmet ve Sebile Yörük çiftinin oğlu Abdullah Yörük söz konusu olaylar hakkında haberi olmadığı konusunda diretti. 

Tarık Akan, 8’inci ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı Tarık Akan, 8’inci ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı

Sertifikalı Üfürükçü Mustafa Samagan

Önce karısını sonra sevgilisinin kocasını öldürdüğü iddia edilen sertifikalı üfürükçü Mustafa Samagan'ın rahatsızlanan eşi Rasime Samagan'ı hastaneye götürmeyip oyaladığı iddia edilmişti. Rasime Samagan'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Rasime Hanım'ın rahatsızlandığı gün Mustafa Samagan'ı gördüğünü söyleyen Rasime Samagan'ın kardeşi Arif Kara, "Eniştem ablamı bir ağaç dibinde bekletti. Ben Mustafa'nın arabasını gördüm. Ablamın arabada olduğu görsem dururdum ama durmadım" dedi.

Arif Kara, "Mustafa Samagan ablamın ölmesini bekledi. Mehmet Yörük'ü beklettikleri gibi ablamı da beklettiler. Biz şüphelendik ama delilimiz olmadığı için bir şey yapamadık. Ablamın mezarı açılsın. Onun da ölümü araştırılsın. Üfürükçü ile Sebile arasında 8 yıllık gönül ilişkisi vardı. Ablamı ikisi bir olup öldürdü" diye konuştu.

Sertifikalı üfürükçüsünün sertifikasının da sahte olduğu anlaşıldı.

Arif Kara

Vildan annesini aramaya geldi

29 yaşındaki Vildan Güldür, annesi Aysel Çatalbaş'ı aramaya geldi. 

Vildan Güldür'ü ağlatan olaylar ağı.

Vildan Aysel Çatalbaşı

Muhabir: Deniz Dalgıç