Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 8 Şubat Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

7 Şubat Müge Anlı: Cinayet itirafı geldi mi? Gökhan Tombak'ın katili kim? Gökhan Tombak'ı kim öldürdü? 7 Şubat Müge Anlı: Cinayet itirafı geldi mi? Gökhan Tombak'ın katili kim? Gökhan Tombak'ı kim öldürdü?

Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor

73 yaşındaki adam zorla mı tutuluyor?

Eski eş ve ablası 73 yaşındaki Mehmet Münir Öner’in zorla alıkonduğunu iddia etti. Mehmet Münir Öner ve iddiaların odağındaki eşi Bahar Hanım haklarındaki iddiaları reddetti. Mehmet Münir Öner’in eşi Bahar Hanım, “Herkes itiraf arıyor. 2012’de tanıştık. 47 yaşında sandım. Yatak odama kadar kamera taktırdım. Onu dövdüğümü iddia ediyorlar. Ben onu seviyorum. O beni bırakmadığı sürece ben onu bırakmayacağım. Bebek gibi bakacağım” dedi.

Gökhan Tombak'ın katili kim?

1 Aralık 2022 gecesi Bucak'taki bir eğlence mekanından ayrılan muhtar azası Gökhan Tombak, evine gitmeyi planlarken kendisine doğrultulan av tüfeğinin hedefi olmaktan kurtulamadı. Peki Gökhan Tombak'ı kim neden öldürdü? Gökhan Tombak'ın şüpheli cinayeti araştırılıyor.  Eşi Asuman Tombak eşinin ölümüne dair ne biliyor? Gökhan Tombak'ın cinayetinde kiralık katil tutulduğu iddiası devam ediyor.

Eda Nur bulundu

Eda Nur Böcek kaybının 6. gününde bulundu. Canlı yayına katılan Eda Nur, Müge Anlı'nın ısrarına rağmen ailesiyle görüşmek istemediğini söyledi. Eda Nur, "Beni merak etmesinler, ben onların yüzlerini görmek istemiyorum" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Deniz Dalgıç