Gülben Ergen, Bakan Tunç’a seslendi Gülben Ergen, Bakan Tunç’a seslendi

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 8 Mart Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

7 Mart Müge Anlı: Sucu sevgilisi tarafından dolandırılan Birsen Eroğlu parasını alabilecek mi? 7 Mart Müge Anlı: Sucu sevgilisi tarafından dolandırılan Birsen Eroğlu parasını alabilecek mi?

Arkadaşının köpeğiyle ortadan kaybolan Edanur bulundu

Arkadaşının köpeğini gezdirmek için evden çıkan 16 yaşındaki Edanur Yılmaz, 3 Mart Pazar günü kayboldu. Annesi kızını aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Annesi, Edanur'un 2,5 yaşında çocuğu olduğunu söyledi. Annesi, Edanur'un yasaklı madde kullandığını ve torununun şu an kaynanasında kaldığını söyledi. Edanur'un eşinin ise cezaevinde olduğunu açıkladı. Eşinin kına gecesinde vurulup hayatını kaybettiğini açıkladı. Edanur'un annesi Seda Hanım, kendisinin de küçük yaşta evlendiğini, vefat eden eşini çok sevdiğini ve 6 çocuğu olduğunu açıkladı. Müge Anlı, müjdeli haberi endişeli anneye verdi. Edanur yayının ardından bulundu ve annesiyle kucaklaştı.

Cemile bulundu mu?

22 yaşındaki Cemile Üstün 4 Mart'ta İstanbul Küçükçekmece'den kayboldu. Genç kızdan 3-4 gündür haber alınamıyor. Tiktok'tan Ali Cabbar isimli bir kişiyle tanışıp ona kaçan Cemile'yi aramak için annesi Müge Anlı stüdyolarına geldi. 

Cemile'nin annesi, "Kızıma ya ailen ya ben dedi. Ali Cabbar çalışmıyor. Sigortası yok. Benim kızıma nasıl bakacak?" dedi. Müge Anlı, gerçek adının Ali Ekber Çapan olduğunu açıkladı. 22 yaşındaki Cemile'yi bulduğunu açıklayan Müge Anlı, Cemile'nin 2 aylık hamile olduğunu söyledi. Cemile, "Annem benim hasta olduğumu söylüyor ama asıl o hasta. Benim için çok ileri geri şeyler söylüyor. Ben yuva kurmak istedim. Ailemle görüşmek istemiyorum" dedi. Annesi ise "Kızım baskı altında. Ben söylenenleri kabul etmiyorum. Ben kızımı gözümle göreyim. Neden nikah kıymadı? Ben ara yol bulmak istiyorum. Kızım astım hastası. Onun ilaçlarını alayım. Ben evladım için canımı paralarım" diye konuştu.

Emine Aytekin kayıp

Emine Aytekin, evli ve 3 çocuk annesi. Elektrikli sobayı yakıp kapıyı çocuklarının üzerine kilitleyip ortadan kayboldu. Perdeleri ve tencereleri alıp kaçan Emine Aytekin aranıyor. Annesi kaçmadan önce kendisiyle bağını kopardığını, eşinin TIR şoförü olduğunu açıkladı. Korkulu anne Emine'nin kıyafetlerinin, tavırlarının değiştiğini açıkladı. Emine'nin kaçtıktan sonra kimseyle irtibat kurmadığı öğrenildi. Emine'nin kocası ise Emine'nin çocuklarının başına dönmesini istiyordu. Müge Anlı'nın yayının ardından 3 çocuk annesi Emine bulundu ancak evine ve çocuklarına dönmek istemediğini söyledi.

Mümine Hanım oğlu Mesut Günaltay'ı arıyor

Oğlundan aylardır haber alamayan 80 yaşındaki Mümine Günaltay, Müge Anlı'ya başvurdu. Mümine Günaltay, 6 aydır kayıp olan oğlu terzi Mesut Günaltay'ı aramak için Aksaray'dan kalkıp Müge Anlı stüdyolarına geldi. Mesut'un babası ve eşinin çelişki ifadeleri şüpheleri üzerine çekti. Gelininin ve eşinin Mesut'un kaybına ilişkin çelişkili ifadeler kullandığını açıkladı. Yayına bağlanan gelin Sadegül Hanım, 15-20 gün önce Mesut'un evine gelip çocuklarını gördüğünü söyledi.

Müge Anlı, Mümine Teyze'ye oğlunun bulduğunun müjdesini verdi. Oğlunun 14 Şubat'ta Irak'a gittiğini açıkladı.

17 yaşındaki Medine kayıp

17 yaşındaki Medine Kolay, İzmir Kiraz'dan 13 Ocak'ta kayboldu. Mehmet Kolay, kızını aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Uygar Ersubay ve arkadaşları tarafından kaçırıldığından şüphelendiğini açıkladı. 

Seher Allıtekin kayıp

İstanbul'da ailesiyle birlikte yaşayan 22 yaşındaki Seher Allıtekin'in rehin alındığından şüpheleniliyor. Annesi ve abisi Seher'i aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Seher ve annesi mesaj üzerinden iletişim sağladı. Ancak ailesi Seher'in rehin alındığından şüpheleniyor.

Erdem Kaynak'ı kim neden öldürdü?

İzmir'de işlenen Erdem Kaynak cinayetinde katil ya da katiller Müge Anlı’da aranıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te cinayetin şüphelileri arasında yer alan Erdem Kaynak'ın akrabası Fadime Dinç hakkındaki iddialara karşılık verdi. Erdem Kaynak'ın cinayetiyle ilgili aşk iddiaları gündeme geldi. Erdem Kaynak kıskançlık krizi sonucu mu öldürüldü?

31 Ekim 2021’de İzmir'de 4 kurşunla başından vurularak öldürülen Erdem Kaynak, annesi tarafından bulunmuştu. Erdem Kaynak'ın ölümünden sorumlu tutulan kuzeni Halil Kaynak tutuklanmış ve 8 ay sonra delil yetersizliğinden serbest kalmıştı. Erdem Kaynak'ın katilini arayan ailesi Müge Anlı'dan yardım istedi. Aile, cinayetin arkasında kuzen Halil Kaynak ve onun kardeşi Fadime Dinç’in bulunduğunu iddia etti.

Halil Kaynak yasaklı madde yetiştirmekten dolayı cezaevine giriyor. Halil Kaynak'ın kız kardeşi Fadime Dinç de kocasından ayrılarak ailesinin yanına gidiyor. Köyde dönen dedikodulara göre Fadime, abisi Halil’in eşi Hatice ve Erdem arasında bir ilişki olduğunu söylüyor. Fadime, annesinin ölümünden sonra abisi Halil'e giderek annemizi Erdem ve Hatice zehirledi ifadelerini kullanarak, köyde dedikodu yayıyor. Dedikodulardan sonra Halil, kendisini yasaklı madde yetiştirdiğini polise ihbar eden kişinin Erdem olduğunu öğreniyor. İddialara göre; Erdem ölmeden önce Halil tarafından tehdit ediliyordu. Halil’in kardeşi Fadime hakkındaki iddialara yanıt verdi. Köyde çıkardığı dedikodulardan haberi olmadığını söyleyen Fadime, Erdem ile yengesi Hatice arasında yasak aşk ilişkisi olmadığını belirtti. Yasak aşk dedikodularını kendisinin çıkarmadığını açıklayan Fadime, cinayetle ilgili hiçbir alakasının olmadığını söyledi. Abisinin eline silah alsa bile kimseye kıyamayacağını açıklayan Fadime, cinayet nedeniyle anlatılan her şeyi yalanladı.

Muhabir: Deniz Dalgıç