Zuhal Topal’la Yemekteyiz yeni sezon heyecanı devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16:00’da ekranlara gelen bölümleriyle merak ediliyor. Peki, 8 Kasım Çarşamba günü 473 bölümde neler oldu?

Çarşamba günü yarışmacısı Emine Karaköse haftanın üçüncü gün yarışmacısı.

Haftanın üçüncü yarışmacısı Emine karaköse’nin menüsü

Adaçaylı havuç çorbası

Çıtır nohutlu bal kabaklı humus

Dana Gulaş

Kajulu kuş üzümlü pilav

Emine usulü mor salata

Vişneli muhallebili Turta( dondurma eşliğinde)

Yarışmacılar masayı yorumladı

İkinci gün yarışmacısı Serdar Esen, “Emine servis takımlarını masaya bırakmış, atmış sanırım. Herhangi bir düzene sahip değil” diyerek eleştirdi.  

Muhammed Ali Çavuşoğlu ise masadaki çiçeği eleştirerek çok gereksiz olduğunu söyledi.

Emine Karaköse’nİn menüsü beğenildi mi?

Sultan İter, “18 yaşındaki bir öğrenciye göre menüyü uygun buldum. Yapabilirse gerçekten harika bir menü” dedi.

Muhammed Ali Çavuşoğlu, menünün iddialı ve güzel olduğunu söyledi. Çavuşoğlu, “Eğer elinin lezzetini verirse kıvamlarını güzel tutturursa güzel puanlar alır benden” dedi.

Serdar Eser, “Adaçaylı çorbayı daha önce hiç içmedim ama iyi ki de daha önceden içmemişim. Yani zaten ağzımıza attığımızda katur kutur çatur çatur bir şey içiyoruz. Ağzımıza sadece ada çayının kurutulmuş versiyonu tadı geliyor. Hiç içerisindeki havuç tadını almıyorum. Bu şekilde adaçayı suyu içiyorsun. Tuzu da yok. Hiç beğenmedim” dedi.

İddia: Icardi ve Wanda Nara barıştı İddia: Icardi ve Wanda Nara barıştı

Başak Bakır, salatanın çok küçük rendelendiğini ve yaşına uygun bir salata yaptığını söyledi. Bakır, “Salatayı ben beğenmedim zaten sosu da yok. Yemekte çok tuzsuz. Porsiyonu iyi, eti de iyi pişmiş ama tuz olmadığı için o lezzeti alamıyorum bir türlü”    dedi.

Sultan İter, “Bende salatayı beğenmedim. Havuçlarında biraz haşlanması gerekiyordu ve tuzsuz. Et çok iyi pişmiş ama ben beğenmedim tatsız buldum” diye konuştu.

Editör: Sümeyye Aksu