Ezgi Sertel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1339. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

5 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın birincisi kim oldu? 5 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın birincisi kim oldu?

Haftanın son yarışmacısı Mervenur Yavuz 27 yaşında ve 2,5 yıllık evli.

Trabzonlu Mervenur Gelin ev hanımı.

Kocaeli’de yaşayan Mervenur Gelin misafirlerini kemençe ve horon eşliğinde karşıladı. Yarışmacılar Mervenur Gelin'in yöresine özgü karşılamasını beğendi.

İkramı için barista tuttuğunu açıklayan Mervenur Gelin'in sunumunu başkasının hazırlaması eleştirildi. Mervenur Gelin'in bardağı beğenildi ancak yanında bir tatlı ikram edilmeyişi eleştirildi.

Ezgi Sertel, Mervenur Gelin'e yemek tabağı takımı hediye etti.

Salonunda ahşap mobilyalar tercih eden Mervenur Gelin'in açık rafındaki eşyalar "çıfıtçarşısı" benzetmesi aldı. Mervenur Gelin'in saten perdelerine eleştiri yağdı.

Mervenur Gelin'in enerjisi Ezgi Sertel'in dikkatinden kaçmadı.

Amerikan tarzındaki açık mutfağında ahşaplar tercih eden Mervenur Gelin'in askısı, halısı eleştirildi. Mutfakta Mervenur Gelin ve Tuğba Gelin arasında tansiyon yükseldi.

16 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın ilk yarışmacısı kaç puan aldı? 16 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın ilk yarışmacısı kaç puan aldı?

Haftanın ödüllü oyununda Mervenur Gelin 2 diş sarımsak ayıkladı. Ancak haftanın ödülü olan tost makinesi ve ütüyü 6 diş sarımsak ayıklayan Şennur Gelin kazandı.
Yatak odasını spor tarzda dekore eden Mervenur Gelin'in odasındaki fotoğraf beğenilirken; şifonyerindeki çatlak gelinlerin dikkatinden kaçmadı. Mervenur Gelin, yatak odasında fon perde tercih etmediğini açıkladı.

2,5 yıllık evli Karadenizli Mervenur Gelin'in çeyizi genel olarak beğenildi.

Eşiyle çocukluk arkadaşı olduğunu anlatan Mervenur Gelin 13 yıldır birlikte olduğunu açıkladı. Mervenur Gelin'in düğün görüntüleri ilgiyle izlendi.

Mervenur Gelin'in Sapanca Gölü'ne nazır masası çeşit ve ikram yönünden beğenildi. Masasında yöresel tatlar tercih eden Mervenur Gelin'in toprak tonlarındaki peçetesi eleştirildi.

Mervenur Gelin ve eşi ilişki testinden kalarak altını kaybetti.

Mervenur Gelin diğer gelinlerden toplam 13 puan aldı.

Haftanın birincisi ve 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi Meltem Gelin'in oldu.

Kaynak: Haber Merkezi