Aslı Hünel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1205. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

5 Ocak Aslı Hünel ile Gelin Evi: Haftanın birincisi kim oldu? 5 Ocak Aslı Hünel ile Gelin Evi: Haftanın birincisi kim oldu?

33 yaşındaki Aliya Arymbekova 3 aylık evli. Kazakistanlı Aliya Gelin protez tırnak uzmanı.

Aliya Gelin, gelinlere girişte şekerli karşılama yaptı. Gelinlerin kafasına şeker atan Aliya’nın karşılaması hoş bulunmadı.

Aslı Hünel, Aliya Gelin’e porselen fincan takımı hediye etti.

Misafirlerine sütlü çay ve çakçak tatlısı ikram eden Aliya Gelin’in ikram ettiği tatlı sert bulunurken sunumu beğenilmedi.

Salonunda şık spor tarz kullanan Aliya Gelin’in perdeleri eleştirildi.

Aliya Gelin’in mutfağında tül kullanmaması, kaşıklığı eleştirildi.

Yatak odasında kullandığı pike basit bulundu. Aliya Gelin’in yatak odası çok sade ve gündelik bulundu. Aliye Gelin’in çeyizi ise yetersiz bulundu.

Sunum masasında Kazakistan’a özgü lezzetler ikram eden Aliya Gelin’in masası çeşit açısında az bulundu. Aliya Gelin, misafirlerinin aç kalmaması için pizza siparişi verdi.

Arka Sokaklar 684. bölüm full izle, Arka Sokaklar fragman izle, Arka Sokaklar 685. bölüm fragman izle Arka Sokaklar 684. bölüm full izle, Arka Sokaklar fragman izle, Arka Sokaklar 685. bölüm fragman izle

Aliya Gelin ve eşi ilişki testinden kaldı.

Aslı Hünel, Aliya Gelin'e kına gecesi sürprizi yaptı. 

Aliya Gelin diğer gelinlerden toplam 7 puan aldı.

aliya gelin gelin evi                                                                                               

Kaynak: Haber Merkezi